Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το ρεπορτάζ του Mega για το πριμ Μαρινάκη στην Εθνική Πόλο (video)

Το ρεπορτάζ του Mega για το πριμ Μαρινάκη στην Εθνική Πόλο (video)
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 - 14:56

8 Αυγούστου 2021. Η Ελλάδα συνεχίζει να πληγώνεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Η εθνική ομάδα πόλο κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το πρώτο στην ιστορία σε ομαδικό άθλημα, και στέλνει μήνυμα θάρρους στην πληττόμενη χώρα μας.

Την ίδια ημέρα Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοινώνει πριμ ύψους 200.000 ευρώ στους θριαμβευτές. Αλλά οι πολίστες δέχονται μόνο το μισό. Ζητώντας τα υπόλοιπα χρήματα να πάνε προς ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών.

Έτσι έγινε.

Το βράδυ της Κυριακής, στο περιθώριο του αγώνα με τον Ιωνικό, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κάλεσε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τους διεθνείς πολίστες, παρέδωσε επιταγή ύψους 100.000 ευρώ στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Γιάννη Φουντούλη και παράλληλα ανακοίνωσε ότι ήδη τα υπόλοιπα χρήματα κατατέθηκαν προς ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Εύβοια και σε άλλες περιοχές της χώρας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

«Συγχαρητήρια γιατί ήταν μία τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας. Αυτό που είπατε και σκεφτήκατε, ήταν ότι η χώρα μας εκείνη την περίοδο δοκιμαζόταν με τις πυρκαγιές και τα μισά χρήματα έχουν πάει ήδη στους ανθρώπους, οι οποίοι δοκιμάστηκαν σε αυτές τις πυρκαγιές», δήλωσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης έλαβε δώρο από τον προπονητή του εθνικού μας συγκροτήματος, Θοδωρή Βλάχο, μια μπάλα από αγώνα της Εθνικής στο Τόκιο, αλλά και ένα σκουφάκι με το νούμερο 10.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΣΙ-ΦΟΥ-ΝΑΣ!

ΣΙ-ΦΟΥ-ΝΑΣ!

Τρομερό το επίπεδο του Γκάρι Ροντρίγκες, φάνηκε ξανά χθες. Η διάρκεια και η άνοδος το ζητούμενο και δείχνει ότι τα έχει...