Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΙ-ΦΟΥ-ΝΑΣ!

ΣΙ-ΦΟΥ-ΝΑΣ!
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 - 16:01
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης του Γκάρι Ροντρίγκες με τους άλλους εξτρέμ του Ολυμπιακού. Εννοούμε τους νεοαποκτηθέντες. Τον Ονιεκουρού, τον Ρόνι Λόπες. Πρώτον γιατί θα ήταν άδικο για τους δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν επίσης φέτος. Γιατί ο καθένας από αυτούς έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τον δικό του τρόπο προσαρμογής και δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ίδιοι. Ούτε είναι το ίδιο εύκολο για όλους, να ταιριάξουν ΑΜΕΣΑ με μια ομάδα, όπως δείχνει να έχει ταιριάξει ο Γκάρι Ροντρίγκες με τον Ολυμπιακό. Τόσο άμεσα. Θα επανέλθουμε.

Δεύτερον, δεν είναι δίκαιο να συγκρίνουμε τους νεοαποκτηθέντες Ονιεκουρού και Λόπες, με τον Γκάρι Ροντρίγκες, γιατί -λόγου χάρη- δεν είναι δίκαιο να κάνουμε το ίδιο και με το τρίπτυχο ‘Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες’. Ξανά. Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν παίκτη που είναι από το ’19 στην ομάδα, με δύο νεοαποκτηθέντες. Θα επανέλθουμε και σε αυτό.

Είναι σαφές και παίζει μεγάλο ρόλο το ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες ήρθε στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα, την Ελλάδα. Παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο αυτό και πρέπει ΟΛΟΙ να το αντιλαμβανόμαστε. Γι’ αυτό και δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις δύο παίκτες που έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη εμπειρία από Ελλάδα και Σούπερ Λιγκ, με νεοφερμένους που είναι τρεις μήνες στην ομάδα, στο πρωτάθλημα, στη χώρα και προσαρμόζονται. Στην άκρη αυτό, για να επικεντρωθούμε στον Γκάρι.

Ο τύπος δείχνει ότι είναι ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κατάσταση. Και πως ματς με το ματς ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ θα γίνεται. «Θα», ναι. Νιώθουμε βέβαιοι, για αυτό. Ο ίδιος μας δίνει το δικαίωμα να το σκεφτόμαστε και να το πιστεύουμε. Δείχνει ότι έχει «κολλήσει» άμεσα με το παιχνίδι του Ολυμπιακό και όποτε παίζει, κάνει ΟΛΗ τη δεξιά πλευρά να μοιάζει… πυρηνική. Μαζί του ανεβαίνει και ο Λαλά. Και αυτό είναι επίσης σημαντικό. Γιατί το βλέπουμε και από την άλλη πλευρά αυτό, με Μασούρα και Όλεγκ. Όταν παίζει από ‘κει ο Μασούρας και πάει καλά, μαζί του ανεβαίνει και ο Ρέαμπτσιουκ.

Ο Γκάρι δείχνει ότι έχει πάρει, για τα καλά κεφάλι, στην «κούρσα» με τους άλλους νεοφερμένους εξτρέμ του Θρύλου. Το επισημαίνουμε αυτό και για να αναδείξουμε την αξία του Γκάρι. Αλλά και για να τονίσουμε ότι από αυτό ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει ωφελημένος! Αρκεί ΟΛΟΙ οι εξτρέμ να τα δίνουν πάντα ΟΛΑ! Απλό… Κατά τα άλλα, ο έμπειρος άσος του Θρύλου, μοιάζει με κανονικό… σίφουνα! Ευχή όλων να έχει διάρκεια και ανοδική πορεία.

Διαβάστε επίσης

Το ρεπορτάζ του Mega για το πριμ Μαρινάκη στην Εθνική Πόλο (video)

Το ρεπορτάζ του Mega για το πριμ Μαρινάκη στην Εθνική Πόλο (video)

Μετά την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε στους παίκτες της Εθνικής Πόλο ανδρών, το πριμ που είχε υποσχεθεί, ενώ τους συνεχάρη για την απόφαση τους, να δωρίσουν το μισό ποσό στους πυρόπληκτους.