Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θεϊκό τρολάρισμα Καραπαπά σε Μπέο με «Το νερό των Σταγιατών» (video)

Θεϊκό τρολάρισμα Καραπαπά σε Μπέο με «Το νερό των Σταγιατών» (video)
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 - 17:37

Ένα ξεχωριστό τραγούδι αφιέρωσε στον Αχιλλέα Μπέο ο Κώστας Καραπαπάς! Όλα έχουν την ιστορία τους άλλωστε. Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή. «Πιες ένα νεράκι να συνέλθεις γιατί τα χρειάστηκες χθες…», ήταν το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά στο Instagram, συνοδευόμενο από το τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, «Το νερό των Σταγιατών».

Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό το τραγούδι με το Δήμαρχο Βόλου; Οι Σταγιάτες φημίζονται για το νερό τους. Με πηγή που όσοι έχουν πιει νερό, έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν! Και όμως, κι εκεί ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να βάλει το χέρι του. Έχει ξεσπάσει πόλεμος με τους κατοίκους των Σταγιατών, που προχώρησαν έτσι και στο σχετικό τραγούδι με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Κατά του γνωστού τραγουδιστή μάλιστα, εκφράστηκε παλιότερα με απαξιωτικό τρόπο ο Μπέος. «Έχουν έναν μαλάκα που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης, που τους συμπαραστέκεται. Επάγγελμα: τραγουδιστής. Τι τραγουδάει δεν ξέρουμε όμως…», είχε πει τότε.

Τη Δευτέρα, ο σύνδεσμος του Άρη, Super 3, προχώρησε σε ανακοίνωση κατά του Μπέου. Και καταλήγει ως εξής: «Η επόμενη μας εκδρομή θα είναι στις Σταγιάτες του Πηλίου. Εκεί που τραμπούκιζες γέρους και γυναικόπαιδα για να τους ψειρίσεις το νερό τους. Ντεμέκ μάγκα...».

Δείτε εδώ το τραγούδι που ανέβασε ο Κώστας Καραπαπάς, τρολάροντας έτσι το Δήμαρχο Βόλου:

Διαβάστε επίσης