Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γάλλοι: «O Ολυμπιακός για Ζελέν» (photo)

Γάλλοι: «O Ολυμπιακός για Ζελέν» (photo)
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 - 11:12

Είναι γεγονός ότι ο Θρύλος κρατά πάντοτε ανοικτές τις… κεραίες του, ώστε να εντοπίζει νέους μεταγραφικούς στόχους και να τους περνά στη σχετική λίστα του. Με αυτή τη συνθήκη πορεύονται και στο εξωτερικό, καθώς συχνά-πυκνά διαβάζουμε το όνομα του Ολυμπιακού, σε μεταγραφικά σενάρια, ανά την Ευρώπη και όχι μόνο… Έτσι και τώρα, με τους Γάλλους να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικό σενάριο, γύρω από τον Ζερεμί Ζελέν. Τον 24χρονο σέντερ μπακ της Ρεν.

Μαζί με το όνομα του Ολυμπιακού, το MSV Foot αναφέρει και το όνομα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, τονίζουν: «Για τον Ζελέν ενδιαφέρον έχουν δείξει η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και η Γάνδη. Η Λανς και η Στρασμπούργκ παρακολουθούν επίσης την περίπτωσή του, όμως ο 24χρονος μπορεί να φύγει για το εξωτερικό».

Ο Ζελέν «βγήκε» από τις ακαδημίες της Ρεν. Πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Αντβέρπ, με 20 συμμετοχές και καλή σεζόν. Στην καριέρα του έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 84 συμμετοχές με τη Ρεν (1 γκολ και 2 ασίστ) και 19 συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα αυτής (19 συμμετοχές). Παράλληλα, έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, έχοντας κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19 το 2016.

Διαβάστε επίσης