Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέντε μέρες, δύο «τελικοί»

Πέντε μέρες, δύο «τελικοί»
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 - 11:49

Απέναντι σε ΑΕΚ (21/11) και Φενέρ (25/11), ο Ολυμπιακός «διψά» για το «2/2». Επιστρέφοντας από τη διακοπή, πάμε κατευθείαν σε ντέρμπι. Και τι ντέρμπι. Κορυφής και… διαφοράς. Με το σωστό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός φεύγει στο +6 από την ΑΕΚ και περιμένει να δει τι γίνεται με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο μπορεί να πάει και στο +7. Ενδιαφέρον… Πολύ ενδιαφέρον. Ο Θρύλος «διψά» για νίκη στο πρωτάθλημα, εκεί απέναντι στην ΑΕΚ, στο γήπεδό της. Αυτός είναι, όμως, ο ένας τελικός μόνο, από τους δύο.

Ο έτερος ακολουθεί άμεσα. Μόλις 5 ημέρες μετά. Στις 25/11 συγκεκριμένα. Ο Θρύλος μένει εντός Ελλάδας και επιστρέφει στο σπίτι του, για να υποδεχθεί για την 5η αγωνιστική του Europa League, τη Φενέρ. Δύσκολο ματς. Η Φενέρ δείχνει ανεβασμένη στην Ευρώπη, μέσω της οποίας σώζει, μέχρι στιγμής, την… ηρεμία της. Μετά τη νίκη επί της Αντβέρπ, την περασμένη αγωνιστική, η όρεξη των Τούρκων έχει ανοίξει και ο Ολυμπιακός μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει.

Όπως και να ‘χει, ο στόχος είναι ένας: Το 2/2. Από το ΟΑΚΑ στο Καραϊσκάκη και από την ΑΕΚ στη Φενέρ, ο Θρύλος ψάχνει ένα διπλό και έναν άσο, στους δύο «τελικούς» του μέχρι το τέλος του μήνα.

Διαβάστε επίσης