Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάνε τα... κοντέρ τα εξώδικα στην ΕΠΟ

Σπάνε τα... κοντέρ τα εξώδικα στην ΕΠΟ
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 - 20:11
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Νέο εξώδικο «έσκασε» στην ΕΠΟ, άλλη μια απόδειξη ότι το Πάρκο Γουδή είναι καζάνι που βράζει. Μετά των Γ. Δημητρίου, Δέσποινας Κοξένογλου το τρίτο εξώδικο προέρχεται από την Αρχοντία Παλάσκα, η οποία διαμαρτύρεται για τη μετακίνησή της από την ΚΕΔ, στο τμήμα οδηγών, το οποίο είναι υποδεέστερο, όπως αναφέρει, των ικανοτήτων της, καθώς είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, τελειόφοιτη μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αθλητική Διοίκηση και κάτοχος διπλώματος της αγγλικής γλώσσας επιπέδου C2. Επίσης, αναφέρει ότι η ΕΠΟ αρχικά δεν την είχε συμπεριλάβει στο οργανόγραμμά της!

Μεταξύ άλλων, η Αρχοντία Παλάσκα, αναφέρει στο εξώδικό της:

-«Αναφορικά δε με τα τυπικά και ουσιαστικά μου προσόντα είμαι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, τελειόφοιτη μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αθλητική Διοίκηση κατόπιν παροτρύνσεως της «Ε.Π.Ο» και κάτοχος διπλώματος της αγγλικής γλώσσας επιπέδου C2, όπως παροτρύνει η συλλογική σύμβαση εργασίας μεταξύ των εργαζομένων της ομοσπονδίας και της ομοσπονδίας».

-«Δεν έχω γίνει ποτέ δέκτης αρνητικών αξιολογήσεων και φέρνω πάντοτε εις πέρας τις εργασίες που μου ανατίθενται».

-«Δεν αρνήθηκα ποτέ να παραμείνω περισσότερες ώρες στην εργασία μου όταν το επέβαλλαν οι συνθήκες και ας μην ελάμβανα αμοιβή για υπερωρία/υπερεργασία».

-«Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2019 δεν έκανα χρήση του δικαιώματος μου για άδεια αναψυχής προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες εκείνη της περιόδου για λογαριασμό της Ομοσπονδίας καθώς όπως μου έλεγε η διευθύντρια του τμήματος η κυρία Μαρίνου η παρουσία μου ήτο απαραίτητη. Δυστυχώς, ούτε και την περίοδο των Χριστουγέννων του 2019 έγινε δεκτό το αίτημα για τη λήψη αδείας δυο ημερών».

-«Συνεχίζοντας, καθ' όλη την διάρκεια της πανδημίας, εργάστηκα με φυσική παρουσία, ενώ σχεδόν το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ομοσπονδίας είχε περιέλθει σε καθεστώς τηλεργασίας».

-«Ωστόσο, η ευδόκιμη υπηρεσιακή μου διαδρομή και η αυταπάρνηση με την οποία έχω εργαστεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φαίνεται δεν ήταν αρκετή ώστε η εργοδότρια μου να σεβαστεί την διαδρομή μου και να μην προβεί στην απονενοημένη ενέργεια να μην συμπεριλάβει στο με αριθμό πρωτοκόλλου 24568/2021 οργανόγραμμα βάσει της εγκυκλίου 5/01/11/2021 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ το οποίο συντάχθηκε στις 01/11/2021.

Ευθύς αμέσως αφού με έκπληξη έλαβα γνώση του συγκεκριμένου οργανογράμματος το οποίο με είχε αποκλείσει, κατόπιν επικοινωνίας με τον κύριο Δημητρίου εξέφρασα την απορία μου, την απόγνωση μου και τις διαμαρτυρίες μου για την ενέργεια αυτή, εν τέλει εκδόθηκε η υπό στοιχεία 24569/01-11-2021 Απόφαση δυνάμει της εγκυκλίου Νο. 5/01/11/2021 ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ σύμφωνα με την οποία τοποθετούμαι στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως υφιστάμενη της κυρίας Ιωάννας Πριόνα που διατελεί ως Προϊστάμενη Λειτουργίας. Έπειτα ακολούθησε το από 08/11/2021 ώρα 1:42 μμ από την κυρία Ρουβά Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με το οποίο τοποθετούμαι στο γραφείο οδηγών. Δέον να αναφερθεί, ότι στις 04/11/2021 και ώρα 10:37 πμ ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κύριος Mark Clattenburg εξέφρασε την απορία του για την αποστέωση της υπηρεσίας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στην οποία εργαζόμουν μέχρι και σήμερα».

-«Εν αντιθέσει με το νέο τμήμα στο οποίο υποχρεώθηκα να παρουσιαστώ σήμερα, το οποίο δεν έχει αντικείμενο ισάξιο των ικανοτήτων και των προσόντων μου η δε υπαλληλική μου εξέλιξη δεν μπορεί να πραγματωθεί μέσα από αυτό τμήμα».

-«Η εν λόγω ενέργεια της μη συμπερίληψης αρχικά από το Οργανόγραμμα και η μετέπειτα τοποθέτηση μου σε υποδεέστερο τμήμα απασχόλησης (τμήμα οδηγών) αποτελεί μη σύννομη πράξη καθώς υποβαθμίζονται αδικαιολόγητα οι όροι απασχόλησης μου και προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητα μου».

-«Βρίσκομαι ξαφνικά σε μια θέση σαφέστατα υποδεέστερη από αυτή που κατείχα ως εργαζόμενη στο Τμήμα Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας».

-«Α. Σας δηλώνω ότι αποκρούω την βάσει των με αριθμό πρωτοκόλλου 24568/2021 και 24569/2021 τοποθέτηση μου στο τμήμα Οδηγών, η οποία συνιστά μονομερή βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας μου.

Β. Αιτούμαι όπως παραμείνω στο τμήμα της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

ΑΛΛΩΣ

Γ. Σας προειδοποιώ και σας ενημερώνω πως θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Γόδας: Το Δημοτικό Γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγή πήρε το όνομά του! (photo)

Νίκος Γόδας: Το Δημοτικό Γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγή πήρε το όνομά του! (photo)

Τιμή για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που κατά την εκτέλεσή του, στις 19/11/1948, είχε ζητήσει «Να μου ρίξετε και να με δολοφονήσετε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, και να μη μου δέσετε τα μάτια, για να βλέπω τα χρώματα της ομάδας μου πριν από τη χαριστική βολή»