Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίστηκε η ΕΠΟ με το οργανόγραμμα

Ξεφτιλίστηκε η ΕΠΟ με το οργανόγραμμα
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 - 00:33

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε η ΕΠΟ, για την ακρίβεια ο Φιλιππούσης, με την εγκύκλιό του, με την οποία, την 1η Νοεμβρίου, παρουσίασε το νέο οργανόγραμμα, χωρίς έγκριση από την ΕΕ της ΕΠΟ. Η ομοσπονδία ξεφτιλίστηκε, επειδή ο εκτελεστικός γραμματέας της έκανε... θαύματα! Η ομοσπονδία ξεφτιλίστηκε απέναντι στις FIFA, UEFA επειδή, μέσω της ολιστικής μελέτης, ήθελαν το προσωπικό της να αξιοποιηθεί με βάση τα προσόντα, όμως, στο Πάρκο Γουδή, προτίμησαν τα ρουσφέτια και τις προκλήσεις. Την ίδια ώρα απαθής μένει ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου και οι κακές γλώσσες σχολιάζουν ότι δεν έχει καταλάβει ότι είναι επικεφαλής της διοίκησης και τον κατηγορούν ότι παρέδωσε τα κλειδιά της ομοσπονδίας στον Φιλιππούση που είναι υπάλληλος (= εκτελεστικός γραμματέας) και όχι εκλεγμένος παράγοντας.

Θέλετε και παραδείγματα ότι δεν αξιοποιήθηκαν οι υπάλληλοι με βάση τα προσόντα τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και προκλήσεις; Η Δέσποινα Κοξένογλου ...εξαφανίστηκε από διευθύντρια, αν και έχει σημαντικές σπουδές, όμως η Μυρσίνη Ψαροπούλου έγινε υπερ-διευθύντρια, με ένα πτυχίο από τη γυμναστική ακαδημία Βουκουρεστίου.

Η Κοξένογλου υποβιβάστηκε από την θέση της Διευθύντριας σε προγράμματα (projects) από την FIFA και την UEFA σε απλή υπάλληλο του τμήματος μάρκετινγκ. Οι σπουδές της; Εχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στην Αγγλική Γλώσσα (Σεπτέμβριος 2021 Πανεπιστήμιο Λευκωσιας). Πτυχίο – Business Management- (Μάιος 2002 – Πανεπιστήμιο la Verne Αμερικής). Sports Management – (UEFA 2012). Leadership in Football (UEFA 2017). Επίσης, μιλάει 4 γλώσσες: Αγγλικά , Γαλλικά , Ιταλικά και Ισπανικά.

Σε αυτά προσθέστε και τη μεγάλη της εμπειρία, καθώς στο εξώδικό της αναφέρει: «Εργάστηκα (σ.σ. από το 1999) στην Ε.Π.Ο. επί μακρόν κι επιτυχώς από Διευθυντικές θέσεις υψηλών απαιτήσεων, όπως από το έτος 2011 από τη θέση της Προϊσταμένης Διεθνών Σχέσεων, από το έτος 2015 από τη θέση της Διευθύντριας του Τμήματος Διεύθυνσης Διαιτησίας και Διεθνών Σχέσεων, έχοντας υπό την επίβλεψή μου μία ομάδα πέντε (5) ατόμων, με συνεχή επικοινωνία, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μου, με το εξωτερικό, με FIFA και UEFA – Συνομοσπονδίες ποδοσφαίρου με έδρα την Ελβετία -, υπεύθυνες για την οργάνωση και διεύθυνση του αθλήματος παγκοσμίως, και κατείχα τη θέση της υπεύθυνης για τη διοργάνωση των αγώνων «Champions League & Europa League» στην Ελλάδα.

Από το έτος 2017 απασχολήθηκα ως Διευθύντρια της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και στη συνέχεια ορίστηκα ως Διευθύντρια των προγραμμάτων-Projects από την FIFA και την UEFA. Επιπλέον διατέλεσα κατά καιρούς μέλος Επιτροπών της Ε.Π.Ο και της UEFA, όπως όλως ενδεικτικώς μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Ε.Π.Ο, της Οργανωτικής Επιτροπής Σταδίων UEFA κ.λ.π. Από το έτος 2017 είμαι UEFA Match Delegate, όπου ορίζομαι από την UEFA σε διεθνείς διοργανώσεις και αγώνες ποδοσφαίρου. Επίσης, διετέλεσα Διευθύντρια Κριτών Ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 στην Αθήνα κατόπιν εισήγησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA».

Αντίθετα, η Μυρσίνη Ψαροπούλου πήρε «βραβείο», αν και σε προηγούμενη θέση της, κατηγορήθηκε ότι δεν μερίμνησε να αποκτήσει γραφεία κλειστού τύπου η διεύθυνση αδειοδότησης, με συνέπεια να της αφαιρεθεί το ISO από την UEFA. Η Ψαροπούλου έγινε υπέρ-διευθύντρια επειδή στη Διεύθυνση Ποδοσφαίρου υπάγονται τα εξής τμήματα: Οι Εθνικές Ομάδες, οι Εθνικές Διοργανώσεις, το Γυναικείο Ποδόσφαιρο, η Ανάπτυξη Ποδοσφαίρου, η Διαιτησία, οι Ιατρικές και Οικονομικές υπηρεσίες.

Πως θα τα προλαβαίνει όλα αυτά η φίλη του Γιαννάκη;

Για την υπόθεση Deloite και τα εισιτήρια της Εθνικής γιατί δεν ξανακούσαμε τίποτα; Θα απαντήσει η ΕΠΟ;

Για να επιστρέψουμε στις διακρίσεις σε βάρος υπαλλήλων: Πήραν την Αρχοντία Παλάσκα από την γραμματεία της ΚΕΔ και την έβαλαν στο τμήμα οδηγών. Μια υπάλληλος που είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση και κάτοχο διπλώματος της αγγλικής γλώσσας.

Διαβάστε επίσης

Ακάθεκτος!

Ακάθεκτος!

Ο Πέδρο συνεχίζει να γράφει ρεκόρ με τον Ολυμπιακό.

Νίκος Γόδας: Το Δημοτικό Γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγή πήρε το όνομά του! (photo)

Νίκος Γόδας: Το Δημοτικό Γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγή πήρε το όνομά του! (photo)

Τιμή για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που κατά την εκτέλεσή του, στις 19/11/1948, είχε ζητήσει «Να μου ρίξετε και να με δολοφονήσετε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, και να μη μου δέσετε τα μάτια, για να βλέπω τα χρώματα της ομάδας μου πριν από τη χαριστική βολή»