Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ για την επίθεση σε αθλητικό της δικαστή

Η ΕΠΟ για την επίθεση σε αθλητικό της δικαστή
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 - 01:07

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχτηκε αθλητικός της δικαστής εξέδωσε η ΕΠΟ. Αναλυτικά: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους. Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι».

Διαβάστε επίσης