Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμύθα, άσε τα… πλαγιομετωπικά και πες «θέλω Φαν’τ Σιπ γιατί… βολεύει»

Παραμύθα, άσε τα… πλαγιομετωπικά και πες «θέλω Φαν’τ Σιπ γιατί… βολεύει»
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 - 12:03

Δεν βλέπουν οι Έλληνες φίλαθλοι αν η Ελλάδα είναι καλή ή όχι, περίμεναν τον Λουίς Ενρίκε να τους πει. Προπαγάνδα υπέρ του Ολλανδού, σε άλλο επίπεδο πια… Σύμφωνα με την παραμύθα πρέπει, αφού μας το λέει ο Λουίς Ενρίκε, να… είμαστε πεπεισμένοι ότι ΑΥΤΗ είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε, ποδοσφαιρικά. Μπα, δεν νομίζουμε. Απλώς η παραμύθα έχει αναλάβει το έργο του να στρώσει το έδαφος για την ανανέωση του Φαν’τ Σιπ, την οποία προωθεί με χίλια η ΕΠΟ της «εξυγίανσης». Επί Φαν’τ Σιπ, βλέπετε, έχουν βρει τον δρόμο διάφοροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενδεχομένως υπό άλλες συνθήκες, δεν θα περνούσαν ούτε… απ’ έξω. Και αυτή η κατάσταση προφανώς βολεύει, αφού… έτσι φτιάχτηκαν καριέρες.

Σε αυτό το μοτίβο όλη η προπαγάνδα υπέρ του Ολλανδού, η οποία έχει πάει σε.. άλλο επίπεδο. Διαβάζουμε για το πόσο ανεβασμένη είναι η Ελλάδα. Για το πως την… επαινεί ο Λουίς Ενρίκε και άλλα τέτοια κωμικά. Αυτό που δεν έχει καταλάβει η παραμύθα, είναι πως ο Έλληνας φίλαθλος δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑΝ Λουίς Ενρίκε, για να του πει αν η Ελλάδα που βλέπει στο χορτάρι είναι κακή ή καλή.

Είναι από τα πιο κλασσικά κόλπα της παραμύθας αυτά. «Βάζει» άλλους να «λένε» αυτά που η ίδια θέλει να πει, πλαγίως… Παραμύθα, άσε τα… πλαγιομετωπικά και πες «θέλω Φαν’τ Σιπ γιατί… βολεύει». Δεν πείθεις κανέναν, πια… Έχει καταλάβει και ο πλέον αδαής ότι ψήνεται ανανέωση Φαν’τ Σιπ (μπορεί να έχει συμφωνηθεί κιόλας) και απλώς περιμένουν στην «εξυγιαντική» ΕΠΟ κάνα… θαύμα με Ισπανία και Κόσοβο, για να το ανακοινώσουν… Δεν γεννήθηκαν χθες οι Έλληνες φίλαθλοι, παραμύθα, σε πήραν χαμπάρι…

Διαβάστε επίσης