Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα γιατί άραγε τέτοια ονόματα της Ευρώπης θέλουν Ολυμπιακό;

Μα γιατί άραγε τέτοια ονόματα της Ευρώπης θέλουν Ολυμπιακό;
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 - 01:22

Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και το τι συμβαίνει, ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε για μία ακόμη φορά δηλώσεις τονίζοντας πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και αφού αποφασίσει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Θα κλείσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν στον Θρύλο, με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να κάνει ξανά με δηλώσεις του «άνοιγμα» για να αναλάβει πόστο στο σύλλογο του Πειραιά. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ζήσει μεγάλα πράγματα στην καριέρα του και έχει παίξει μπάλα σε εθνική Γαλλίας και μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, θέλει να μείνει και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στον Ολυμπιακό.

Μα γιατί άραγε τέτοια ονόματα της Ευρώπης ψηφίζουν Θρύλο;

Γιατί ένας θρύλος του γαλλικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου όπως είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει μείνει στον Ολυμπιακό τόσα χρόνια;

Η παρουσία τέτοιων ανθρώπων του ποδοσφαίρου, αλλά και δηλώσεις όπως αυτή του Βαλμπουενά δίνουν την απάντηση σε όλους όσους εδώ στην Ελλάδα θέλουν να μειώσουν τον Ολυμπιακό. Στα λόγια φυσικά προσπαθούν να το κάνουν γιατί από πράξεις είναι «λίγοι», δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης