Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Ο Ροντρίγκες τον ανεβάζει επίπεδο!

Ολυμπιακός: Ο Ροντρίγκες τον ανεβάζει επίπεδο!
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 - 00:12

Τρία παιχνίδια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα έχει παίξει ο Γκάρι Ροντρίγκες ως τώρα. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο τέλος και έπαιξε 11 λεπτά, με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε ένα ημίχρονο, ενώ βασικός έπαιξε και με τον Ιωνικό και αντικαταστάθηκε στο 63’.

Κι όμως, αυτό το μικρό διάστημα, είναι αρκετό για να τον κρίνεις. Άλλωστε, ο Ροντρίγκες είχε πολύ καλή εικόνα στα πρώτα του λεπτά με τον Ολυμπιακό και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως τον ανεβάζει επίπεδο. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, σε αυτό έχουν «βοηθήσει» πάρα πολύ ο Χένρι Ονιεκουρού και ο Ρόνι Λόπες που δεν έχουν δείξει ακόμη πράγματα και την πραγματική τους αξία. Σκεφτείτε ότι ο Νιγηριανός εξτρέμ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ ο Ρόνι Λόπες έδειξε «κάτι», πριν από 10 μέρες, στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Και μιλάμε τώρα έχουμε μπει στο Νοέμβριο.

Όπως και να ‘χει, ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε δυναμικά και έδειξε από την αρχή την κλάση του. Και πού ξέρετε, μπορεί και η δική του απόδοση να «ανεβάσει» και τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές. Για την ώρα, κρατάμε την πολύ καλή εικόνα του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι και ότι έδειξε ότι με την απόδοσή του ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα.

Αυτό βλέπει και ο Πέδρο Μαρτίνς και έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την αγωνιστική παρουσία του Ροντρίγκες στα πρώτα του παιχνίδια...

Διαβάστε επίσης