Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ανεβασμένα άκρα του Θρύλου

Τα ανεβασμένα άκρα του Θρύλου
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 - 15:47

Όσο περνάει ο καιρός και η σεζόν γίνεται πιο απαιτητική σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκει περισσότερους πρωταγωνιστές και περισσότερα πρόσωπα που να βοηθούν στο παιχνίδι του.

Δύο νέους πρωταγωνιστές βρήκε στα πρόσωπα των ακραίων αμυντικών του Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Ο Λαλά, ο οποίος δεν είχε πείσει με τις εμφανίσεις του στην αρχή της σεζόν, έχει πάρει την φανέλα βασικού στο σπίτι του τον τελευταίο μήνα και έχει ανεβάσει έντονα την απόδοση του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ρέαμπτσιουκ από την άλλη, αγωνίζεται βασικός ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν και έχει πραγματοποιήσει μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος. Ο Μολδαβός μπακ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της «ερυθρόλευκης» 11άδας.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά δημιουργία από τα άκρα της άμυνας του με δύο παίκτες οι οποίοι είναι ικανοί και συνεπείς και στα αμυντικά τους καθήκοντα. Οι δύο παίκτες έχουν συντελέσει καθοριστικούς παράγοντας στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού και αναμένεται να συνεχίσουν να το πραγματοποιούν και στις επόμενες αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης