Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

14η Νοέμβρη 2021: Η μέρα που η παραμύθα έχρισε… «θύμα» τον Πάμπλο Γκαρσία!

14η Νοέμβρη 2021: Η μέρα που η παραμύθα έχρισε… «θύμα» τον Πάμπλο Γκαρσία!
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 12:52

Ιστορική ημέρα. Νέο χαμηλό για τον μηχανισμό προπαγάνδας του ΠΑΟΚ, ο οποίος βλέπει Ολυμπιακό (Β’) και παθαίνει… αμόκ! 14η Νοέμβρη 2021: Η μέρα που η παραμύθα έχρισε… «θύμα» τον Πάμπλο Γκαρσία! Εσείς μάθατε πως ο φιλειρηνικός και φιλήσυχος Πάμπλο Γκαρσία έπεσε… θύμα του Ολυμπιακού (Β’) στην Καλλιθέα; Ο συνεργάτης του που αποβλήθηκε δεν ήταν επειδή έκανε τον μάγκα σε παιδιά και στον Ανατολάκη, αλλά επειδή ο Ολυμπιακός άσκησε «πιέσεις» στον διαιτητή. Επίσης, ο Αποστολόπουλος δεν πήγε να κόψει την μπάλα στον Μαρίνο επειδή έγινε και αυτός… παιδί του Πάμπλο Γκαρσία και της νοοτροπίας της ομάδας του, αλλά γιατί… τον προκαλούσαν τα πιτσιρίκια του Ιμπαγάσα. Τέλος, ο ΠΑΟΚ Β’ δεν έχασε, επειδή όπως και ο ΠΑΟΚ… άλφα, είναι «ομαδούλα», αλλά γιατί ο Ολυμπιακός (Β’) έκανε… ροντέο το ματς στην Καλλιθέα.

Μιλάμε πραγματικά για ιστορικές στιγμές. Η παραμύθα, με ρεστιτάλ που όμοιό του παίζει να μην ξανάγινε, χρίζει… μεγάλο θύμα τον Πάμπλο Γκαρσία, απέναντι στον Ιμπαγάσα, την ομάδα του και τον κόσμο του Ολυμπιακού! Να βλέπεις τώρα τον μηνχανισμό προπαγάνδας του ΠΑΟΚ να προσπαθεί να σε πείσει ότι στην Καλλιθέα έγινε… «ζούγκλα», όταν έχουμε βιώσει ΑΙΣΧΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας. Και σε κάποια από αυτά ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν πρωταγωνιστής!

Θα λέγαμε «για γέλια», αλλά δεν είναι. Είναι για κλάματα η φάση… Όχι από ‘μας. Μόνοι τους να τα δουν και να κλαίνε. Που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η ομαδούλα Β’ που κατέβασαν στην Καλλιθέα έγινε… μια χαψιά, από τα ατίθασα νιάτα του Ιμπαγάσα. Και καταφεύγουν σε παραμύθα και προπαγάνδα, για να σώσουν τι; Την αξιοπρέπειά τους; Χαμένη προ πολλού και αυτή. Να κουνάει το δάχτυλο ο ΠΑΟΚ και να… ανακαλύπτει «ζούγκλες» εκεί που δεν υπάρχει, παραπάει…

Διαβάστε επίσης