Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... φάουλ του Φιλιππούση με την αδειοδότηση

Το... φάουλ του Φιλιππούση με την αδειοδότηση
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 22:39
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πυρ και μανία είναι στην UEFA με το οργανόγραμμα του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ Φιλιππούση. Σύμφωνα με πληροφορίες, «βράζουν» στη Νιόν τις Ελβετίας, ειδικά με τον... υποβιβασμό της Διεύθυνσης Αδειοδότησης σε τμήμα, καθώς θεωρούν ότι αποτελεί πλήγμα στην ανεξαρτησία της.

H UEFA, με βάση τον κανονισμό αδειοδότησης δεν θέτει μόνο τα κριτήρια αλλά θέτει και κάποιους όρους, προκειμένου να γίνεται η αδειοδότηση των ΠΑΕ.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με το άρθρο 6 του κανονισμού αδειοδότησης, επιβάλλει να υπάρχει Διεύθυνση Αδειοδότησης, με σκοπό να λειτουργεί με χωριστό πρωτόκολλο και όχι με αυτό της ομοσπονδίας, για να εξασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα, για αυτό και θέλουν να στεγάζεται σε γραφεία με μόνωση. Ακόμη, επιβάλλει ο Διευθυντής Αδειοδότησης να την ενημερώνει για κάθε σημαντική αλλαγή, σχετικά με τα στοιχεία που υποβάλλουν οι ομάδες, προκειμένου να συμπεριληφθούν στους φακέλους. Άρα, είναι και άτομο που έχει την έγκρισή της, όπως ίσχυε με τον Γ. Δημητρίου.

Δεν αποκλείεται η UEFA να στείλει επιστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στο Πάρκο Γουδή ενημερώθηκαν για το φάουλ του Φιλιππούση με το νέο οργανόγραμμα. Άρα, δεν θα είναι έκπληξη αν η αδειοδότηση επιστρέψει ως Διεύθυνση.

Διαβάστε επίσης

Νέα διεθνής ξεφτίλα της ΕΠΟ...

Νέα διεθνής ξεφτίλα της ΕΠΟ...

Η ιστοσελίδα www.101greatgoals.com εκθέτει την ομοσπονδία σε ανάρτηση με τίτλο «το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκρίνεται με τη μαφία»...