Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα διεθνής ξεφτίλα της ΕΠΟ...

Νέα διεθνής ξεφτίλα της ΕΠΟ...
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 22:55

Μια ακόμη διεθνής ξεφτίλα για την ΕΠΟ, μετά τις δηλώσεις του Χαριστέα στα αγγλικά ΜΜΕ, αποτελεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.101greatgoals.com», με τον τίτλο «το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκρίνεται με τη μαφία», ενώ παράλληλα αναρωτιέται «αν λεκιάστηκε για μια ακόμη φορά». Αφορμή για αυτό αποτελεί η τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του δικαστή, όπου άγνωστοι του έσπασαν το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Μάλιστα, το σπασμένο αυτοκίνητο μπήκε ως φωτογραφία στο ρεπορτάζ, μαζί με πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Euro 2004.

Στη συνέχεια, ακολουθούν οι βολές κατά της ΕΠΟ. Το δημοσίευμα κάνει ονομαστική αναφορά στον αναπληρωτή πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου, στον αντιπρόεδρο Στέργιο Αντωνίου και στον ταμία Κλέαρχο Τζαφέρη, με αφορμή την απόφασή τους, ως μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, με την οποία κατάργησαν την αδειοδότηση για δέκα ομάδες της SL 2. Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει σκάνδαλο την απόφασή τους, ενώ προσθέτει ότι «δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την τιμωρία τους, την έκπτωσή τους από τη διοίκηση», εξαιτίας της ακύρωσης της απόφασής τους.

Σειρά παίρνουν οι δηλώσεις του Αυγενάκη, γράφοντας ότι χαρακτήρισε ση την τρομοκρατία κατά του δικαστή ως «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Επίσης, γράφει και την ανακοίνωση της ΕΠΟ για το συμβάν.

Και προσθέτει ότι: «Τους τελευταίους 8 μήνες, έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η σημερινή Διοίκηση της ΕΠΟ δεν έχει δεύτερη σκέψη όταν πρόκειται για παραβίαση του Καταστατικού και των Κανονισμών της HFF (EPO) και κατάχρηση της εξουσίας της, προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα, από αυτούς που κυβερνούν αληθινά και παράνομα το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Με αφορμή τις δηλώσεις του Χαριστέα, τις οποίες γράφει, το δημοσίευμα της www.101greatgoals.com καταλήγει με δυο ερωτήματα: «Θα μπορούσε να υπάρχει ένα πιο σκοτεινό, πιο απαίσιο κίνητρο πίσω από αυτό που απορρίπτεται ως κανονική κακοποίηση; Και η UEFA ή η FIFA θα εμπλακούν σύντομα;».

Θυμίζουμε ότι ο Χαριστέας δήλωσε: «Κάποιες ομάδες ελέγχουν ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος στην ΕΠΟ, κάποιοι θέλουν να ελέγχουν διαιτητές και την ομοσπονδία». Ακόμη πρόσθεσε ότι «μόνη ελπίδα είναι η UEFA, να βάλει δικούς της ανθρώπους στην ΕΠΟ».

TAGS

Διαβάστε επίσης

Κρατήστε τον!

Κρατήστε τον!

Ούτε το Κόσοβο δε νίκησε η Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, ενώ η ΕΠΟ θέλει να κρατήσει τον Τζον Φαν'τ Σχιπ...