Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γίναμε και παγκοσμίως ξεφτίλα!

Γίναμε και παγκοσμίως ξεφτίλα!
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 - 00:18

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο παρασύρεται σε σκάνδαλο διαφθοράς, μετά από επίθεση που δέχτηκε δικαστής ο οποίος εξετάζει παραβιάσεις κανονισμών αδειοδότησης, βρίσκοντας μία μεταλλική ράβδο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, λίγες ώρες μετά το διόρισμό του στην υπόθεση».

Αυτό ακριβώς είναι το πρώτο σχόλιο που κάνει το γνωστό σε όλο τον κόσμο πρακτορείο ειδήσεων «dailymail», αναδημοσιεύοντας όλα όσα έγραψε η ιστοσελίδα «101greatgoals», για τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα το δημοσίευμα κάνει ονομαστική αναφορά στον αναπληρωτή πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου, στον αντιπρόεδρο Στέργιο Αντωνίου και στον ταμία Κλέαρχο Τζαφέρη, με αφορμή την απόφασή τους, ως μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, με την οποία κατάργησαν την αδειοδότηση για δέκα ομάδες της SL 2.

Παράλληλα χαρακτηρίζει σκάνδαλο την απόφασή τους, ενώ προσθέτει ότι «δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την τιμωρία τους, την έκπτωσή τους από τη διοίκηση», εξαιτίας της ακύρωσης της απόφασής τους.

Γράφοντας και η «dailymail» τα ίδια με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «101greatgoals».

Διαβάστε επίσης

Aegean Marine: 14,9 εκατ. δολάρια αποζημίωση από PwC

Aegean Marine: 14,9 εκατ. δολάρια αποζημίωση από PwC

Συμφώνησε να αποζημιώσει τους πρώην μετόχους που την κατηγορούν ότι δεν κατάφερε εντοπίσει απάτη ύψους 300 εκατ. δολ. στα βιβλία τής τότε εισηγμένης στο αμερικανικό χρηματιστήριο

Κρατήστε τον!

Κρατήστε τον!

Ούτε το Κόσοβο δε νίκησε η Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, ενώ η ΕΠΟ θέλει να κρατήσει τον Τζον Φαν'τ Σχιπ...

Νέα διεθνής ξεφτίλα της ΕΠΟ...

Νέα διεθνής ξεφτίλα της ΕΠΟ...

Η ιστοσελίδα www.101greatgoals.com εκθέτει την ομοσπονδία σε ανάρτηση με τίτλο «το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκρίνεται με τη μαφία»...