Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή (video)

Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή (video)
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 - 18:54

Ο διαιτητής αντιλαμβάνεται αυτό που έχει συμβεί σε χρόνο ρεκόρ. Σκύβει και οι πρώτες βοήθειες που δίνει στον άτυχο ποδοσφαιριστή αποδεικνύονται σωτήριες Είναι αυτός που ουσιαστικά θα τον επαναφέρει κι θα τον κρατήσει στη ζωή, σε αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Αιτωλοακαρνανία.

Για καλή τύχη του νεαρού αθλητή, δίπλα του, βρίσκεται ο διαιτητής της αναμέτρησης που αναλαμβάνει ταχύτατα δράση. Οι εικόνες καταγράφονται με προπονητές, αθλητές και φιλάθλους να έχουν παγώσει.

Όλα έγιναν στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Στη διεκδίκηση μιας μπαλιάς ο Γιάννης Αριστόπουλος πέφτει στο έδαφος και γυρίζει η γλώσσα του.

Ο διαιτητής βάζει τα χέρια του, μέσα στο στόμα του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια με τη βοήθεια του γιατρού και άλλων αθλητών, ο νεαρός επανέρχεται.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Αριστόπουλος σηκώνεται και κατευθύνεται στον πάγκο της ομάδας του.

Η αναμέτρηση του τοπικού Αστέρα με την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου, πέρασε πολύ γρήγορα σε δεύτερη μοίρα. Με το νεαρό διαιτητή να γίνεται το κεντρικό πρόσωπο και σωτήρας για ένα νέο παιδί που βρέθηκε να χαροπαλεύει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο Γιάννης Αριστόπουλος, ο ποδοσφαιριστής που δέχθηκε την βοήθεια του διαιτητή δήλωσε ζωντανά στο LIVE NEWS: « Ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου, θα είχα πεθάνει, γιατί είχα καταπιεί ένα κομμάτι από καουτσούκ. Ο διαιτητής με βοήθησε να πάρω ανάσα».

Διαβάστε επίσης