Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσιακό! Έτσι εκτόξευσε την αξία του ο Μασούρας!

Εντυπωσιακό! Έτσι εκτόξευσε την αξία του ο Μασούρας!
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 - 16:35
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Σίγουρα ο πιο φορμαρισμένος, αφού για το αν είναι ο καλύτερος ή όχι, μπορεί κάποιος να… διαφωνήσει. Δεν τον ενδιαφέρει και τον ίδιο, άλλωστε. Εκείνος παραμένει ταπεινός, σεμνός και συνεχίζει να δουλεύει, σαν να είναι… νεαρός. Δεν είναι πια. Και στα 27 του χρόνια, ο Γιώργος Μασούρας κατάφερε, μετά από 3 σεζόν (2,5 για την ακρίβεια) στον Ολυμπιακό (διανύει τώρα την 4η, αλλά τη σεζόν 2018-19 ήρθε στα μισά) να εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία.

Όταν ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Θρύλο, το transfermarkt, το οποίο ασχολείται εκτενώς με τη χρηματιστηριακή αξία παικτών, προπονητών, ομάδων, ανέφερε πως ο Γιώργος Μασούρας κοστίζει περίπου 1 εκ. ευρώ. Τώρα; Κοστίζει, σύμφωνα πάντα με το transfermarkt…. 7,5 εκ. ευρώ! Και η αλήθεια είναι πως αν ο Ολυμπιακός έμπαινε σε διαδικασία πώλησης του Μασούρα (που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά λέμε…) και περισσότερα θα αξίωνε! Όπως άλλωστε συμβαίνει αντιστοίχως με άλλους παίκτες του. Η κάθε ομάδα γνωρίζει καλύτερα τι αξίζει ο κάθε παίκτης της.

Ακόμη και έτσι, όμως, η αξία του Μασούρα έχει χτυπήσει… κόκκινο! Και για αυτό υπάρχει εξήγηση:

Στην παραπάνω στατιστική κάρτα του Γιώργου Μασούρα, αντικρίζει κανείς τον λόγο, για τον οποίο είναι… καυτός! Γεμάτες χρονιές, σταθερά, με σταθερή παραγωγή γκολ που τον κάνουν έναν εξαιρετικό παίκτη, επιθετικά. Η δεδομένη προσήλωσή του, στο τακτικό κομμάτι της ομάδας, κάτι που άπαντες έχουν εξάρει πολλάκις, τον κάνει ακόμη πιο ουσιαστικό, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού!

Και κάπως έτσι, η παραπάνω εικόνα έχει φέρει… αυτή την εικόνα:

Διαβάστε επίσης