Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βατσλίκ: «Να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο» (photo, video)

Βατσλίκ: «Να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο» (photo, video)
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 - 22:38

Το μήνυμά του για την πορεία της Τσεχίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου έστειλε ο Τόμας Βατσλίκ. Θυμίζουμε, η Τσεχία τερμάτισε στην 3η θέση με 14 βαθμούς, πίσω από τους 20 του Βελγίου και τους 15 της Ουαλίας, αλλά θα βρεθεί στα πλέι οφ, ως μία από τις δύο καλύτερες νικήτριες ομίλων του Nations League που αποκλείστηκαν στα προκριματικά (Αυστρία η άλλη).

«Είμαι στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα και από τη στιγμή που πετάμε με απευθείας πτήση, έχω χρόνο να «επιστρέψω» στο χθεσινό παιχνίδι (σ.σ. 2-0 η Τσεχία την Εσθονία) και να κάνω μία περίληψη», έγραψε αρχικά.

«Αν σκεφτούμε ότι η πρώτη θέση και η απευθείας πρόκρισης ήταν λίγο δύσκολο έρθει, λόγω της ποιότητας του Βελγίου, τα πλέι οφ ήταν ο ξεκάθαρος στόχος μας. Ακόμη και αν αρχικά στοχεύαμε να πάμε μέσω της δεύτερης θέσης στον όμιλο, πρέπει να αποδεχτούμε ότι η Ουαλία ήταν καλύτερη έστω και για έναν βαθμό. Ευτυχώς, ακόμη κι έτσι, κερδίσαμε τη θέση μας στα πλέι οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, κερδίζοντας τον όμιλο του Nations League και έτσι χάρη σε αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε εκεί», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Δείτε το ποστάρισμα του Τόμας Βατσλίκ:

Διαβάστε επίσης