Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη ο Πρόεδρος, φουλάρει ο ΘΡΥΛΟΣ για ΑΕΚ και Φενέρ!

Στο Ρέντη ο Πρόεδρος, φουλάρει ο ΘΡΥΛΟΣ για ΑΕΚ και Φενέρ!
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 - 14:15

Παρών στο Ρέντη ξανά ο ηγέτης και Πρόεδρος του Θρύλου. Λίγες ημέρες πριν η ομάδα πέσει στη δύσκολη «μάχη» στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ, αλλά και ακόμη λίγες μέρες, πριν τη μεγάλη «μάχη» με τη Φενέρ, στο Καραϊσκάκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει μήνυμα στήριξης και πίστης στην ομάδα.

Για τα δύο δύσκολα ματς που έρχονται, αλλά και για όλα όσα θα ακολουθήσουν, αμέσως μετά, σε έναν καυτό μήνα (ημερολογιακά), ο Βαγγέλης Μαρινάκη ευχήθηκε νίκες και καλές εμφανίσεις, λέγοντας -και δείχνοντας- σε άπαντες στην ομάδα ότι είναι δίπλα τους και ότι τους στηρίζει.

Μία τέτοια κίνηση, από τον Πρόεδρο του Θρύλου, έχει ως σαφή στόχο το να τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας, ενόψει -αρχικά- δύο δύσκολων υποχρεώσεων. Μπροστά δεν είναι όμως μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το ευρωπαϊκό με τη Φενέρ. Ασχέτως αν σε αυτά τα δύο, τα πιο άμεσα, εστίασε πρώτα από όλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ευχή για νίκη, στα δύσκολα ματς που έρχονται, έκφραση πίστης στην ομάδα και κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα, με παίκτες, Μαρτίνς και τεχνικό επιτελείο, για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης