Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι (video)

Η μεγάλη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι (video)
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 - 22:20

Η μεγάλη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατασκευή σχολικών αιθουσών στα γενικά λύκεια Αρκαλοχωρίου και Καστελίου παραδόθηκε σήμερα στους φορείς των περιοχών της Κρήτης που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς.
Η δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη, στα χέρια του δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη. 53 ημέρες μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Κρήτη που ισοπέδωσαν τα σχολεία στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας προσφέροντας.

Συνολικά 21 σχολικές αίθουσες. 12 στο Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου και 9 στο Γενικό Λύκειο Καστελίου, με τις επιπρόσθετες, απαραίτητες υποδομές, όπως γραφεία και τουαλέτες, ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν άμεσα.

«Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η οποία έκανε μία δωρεά με 27 σχολικές αίθουσες και να ξέρετε ότι διευκολύνουν ένα μεγάλο κομμάτι του προβληματισμού μας για το αν μπορούμε να καλύψουμε τη δια ζώσης εκπαίδευση των μαθητών» ανέφερε ο κ. Φραγκάκης.

Τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, εκπροσώπησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος υποσχέθηκε την ενίσχυση των σχολικών μονάδων και με αθλητικό εξοπλισμό.

«Την επόμενη φορά που θα έρθουμε θα σας παραδώσω τα κλειδιά των 28 αιθουσών και χώρων υγιεινής και θα έρθουμε και με το πούλμαν του Ολυμπιακού γεμάτο με 300 μπάλες για τα παιδιά των δύο λυκείων» σημείωσε ο κ. Βασιλειάδης.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο άκουσμα και μόνο των όσων έχουν συμβεί στη γενέτειρα του προέδρου, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ανταποκρίθηκε, και θερμά ευχαριστούμε, παραδίδοντας σήμερα τις συμβάσεις για το σύνολο των αιθουσών, γραφείων, WC, ό,τι απαιτείται για δύο μεγάλες σχολικές μονάδες του Δήμου» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχίζει το κοινωνικό έργο που αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο, φροντίζοντας να το αποδεικνύει με πράξεις όποτε κριθεί αναγκαίο, σε κάθε δύσκολη συνθήκη για τους συνανθρώπους μας.

Διαβάστε επίσης