Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αγκιμπού Καμαρά: Πως θα τον αφήσει έξω;

Αγκιμπού Καμαρά: Πως θα τον αφήσει έξω;
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 - 11:33

Τα ντέρμπι είναι ματς τα οποία ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να χάνει. Σε αυτά τα ματς, οι ποδοσφαιριστές παίρνουν… έξτρα ώθηση, έξτρα ψυχολογία, έξτρα δυνάμεις. Ξεχνούν κόπωση και δυσκολίες. Και ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει γράψει πολλά ματς, το τελευταίο διάστημα και, θεωρητικά, είναι πιο κουρασμένος από άλλους, είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Θα μπορούσε ο Μαρτίνς, ο οποίος έχει πλέον και τη δυνατότητα να ρίξει στη «μάχη» την… «αγία τριάδα των χαφ» του (Μπουχαλάκη-Εμβιλά-Μαντί Καμαρά), να τον αφήσει εκτός για το ντέρμπι και να τον φέρει από τον πάγκο.

Με την εικόνα, την οποία βγάζει ο Αγκιμπού σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού, όμως, πως είναι δυνατόν να τον αφήσει ο Μαρτίνς εκτός δράσης; Πως είναι δυνατόν να μην τον ρίξει σε αυτή τη «μάχη»; Ο Αγκιμπού είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παικτικά, βγάζοντας στο χορτάρι πάρα πολλές αρετές. Και αν η εικόνα του στις προπονήσεις είναι αυτή που πρέπει, αν ο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά του, αυτές τις λίγες ημέρες, τις οποίες βρίσκεται στο Ρέντη, πως θα τον αφήσει εκτός;

Ο Αγκιμπού είναι ρυθμιστής της 11άδας. Του κέντρου σίγουρα. Αλλά και της 11άδας εν γένει, αφού στο κέντρο προκύπτει μία μικρή αβεβαιότητα του Μαρτίνς, ως προς το πως θα παρατάξει τους παίκτες του και ποιοι θα είναι αυτοί. Έχει 4 (ελλείψει Κούντε) ικανούς ποδοσφαιριστές, άλλους με καλή παράδοση επί της ΑΕΚ, άλλους με τρομερή φόρμα, αυτό το διάστημα και καλείται να αποφασίσει πως θα κινηθεί, εντέλει.

Διαβάστε επίσης