Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο μηχανισμός της ΑΕΚ κάνει αγώνα να μονιμοποιηθούν οι Έλληνες διαιτητές!

Ο μηχανισμός της ΑΕΚ κάνει αγώνα να μονιμοποιηθούν οι Έλληνες διαιτητές!
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 - 13:30

Έχουν μεγάλη πλάκα τα παιδιά. Κάνουν ό,τι μπορούν για να καταργήσουν τους ξένους διαιτητές και να επαναφέρουν στο προσκήνιο τους Έλληνες, οι οποίοι υπέρ της ΑΕΚ έχουν προκαλέσει την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! Με απίστευτη εύνοια, με τρομερή αβάντα και με καθαρό σπρώξιμο, η ΑΕΚ παίρνει από τους Έλληνες διαιτητές, υπέρ της μονιμοποίησης των οποίων κάνει αγώνα, ό,τι ακριβώς χρειάζεται, στο ελληνικό πρωτάθλημα! Και σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζει το μπούλινγκ στον Κλάτενμπεργκ, για τις επιλογές του, σε ξένους διαιτητές! Συνεχίζει να μην… βρίσκει αρεστούς τους ξένους που έρχονται να παίξουν τα ματς της, την ώρα που… δεν εκφράζει και ιδιαίτερα παράπονα, για τους Έλληνες που την πάνε… τρένο!

Χαλάστηκαν γιατί έρχονται να σφυρίξουν διαιτητές από το… «επεισοδιακό ΑΕΚ-Άρης του Κυπέλλου», όπως μας λέει η παραμύθα. Αν όμως έμπαινε ο Διαμαντόπουλος, ας πούμε, από το επεισοδιακό ΑΕΚ-Άρης του πρωταθλήματος, προσφάτως, στο οποίο είδε ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ πως η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε, από το ματς, όλα θα ήταν καλά ε;

Δεν θέλουν ξένους διαιτητές και προσπαθούν να μονιμοποιήσουν ξανά τους Έλληνες! Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», όπως αυτή αποτυπώνεται από τα διαρκή άρθρα του μηχανισμού προπαγάνδας υπέρ τους! Διαρκής η επίθεση στον Κλάτενμπεργκ, διαρκής αμφισβήτηση των επιλογών ξένων διαιτητών, από τον αρχιδιαιτητή, στα ματς της ΑΕΚ και… πάει λέγοντας!

Μάλλον τους αρέσει το… 100-0 που απολαμβάνουν, όταν τους παίζουν τα διάφορα «εργαλεία» της «εξυγίανσης», τα οποία συνεχίζουν να προκαλούν ΟΛΗ την Ελλάδα! Συνεχίζουν να ασκούν πίεση εις βάρος των ξένων διαιτητών, την ώρα που οι Έλληνες τους πάνε… σπρωχτούς, μπροστά στα μάτια μας!

Διαβάστε επίσης