Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμύθα σε άλλο επίπεδο! Δεν προλαβαίνουμε να τους τα γράφουμε πια! (photo)

Παραμύθα σε άλλο επίπεδο! Δεν προλαβαίνουμε να τους τα γράφουμε πια! (photo)
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 - 14:46

Έχουν μεγάλη πλάκα σας λέμε! Μιλάμε για κανονική καμπάνια, υπέρ των Ελλήνων διαιτητών, όλων εκείνων που έχουν προκαλέσει την φίλαθλη κοινή γνώμη, με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΒΑΝΤΑ υπέρ της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού… Των «εξυγιαντικών» δυνάμεων, εν γένει, οι οποίες απολαμβάνουν κάθε δωράκι που παίρνουν από τα «εργαλεία» της «εξυγίανσης» και προχωρούν σπρωχτοί, στην προσπάθειά τους να φτάσουν τον Ολυμπιακό και να πάρουν κάναν τίτλο! Αποδείχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και για αυτό μεγάλο ρόλο έχει παίξει η παρουσία των ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα, η οποία έχει φέρει σε… δύσκολη θέση τις «εξυγιαντικές δυνάμεις» και έτσι έχουμε φαινόμενα… προπαγάνδας και παραμύθας σε… άλλο επίπεδο!

Ο ΑΓΩΝΑΣ της παραμύθας και της «εξυγίανσης» με διαρκή προπαγάνδα υπέρ των Ελλήνων διαιτητών, «εργαλείων» του… συστήματος, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!

Μιλάμε για άλλο επίπεδο! Παραμύθα σε άλλο επίπεδο! Δεν προλαβαίνουμε να τους τα γράφουμε πια! Τελειώνουμε το ένα κείμενο που τους τα λέμε και τους τα δείχνουμε και τα δείχνουμε και στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας, για να μην… μασάνε και να μη νομίζουν ότι κανένας από δαύτους ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την πρόοδό του και πρέπει να κάνουμε άλλο, αφού έχουν κάνει στο μεταξύ… νέο χτύπημα!

Το τελευταίο είναι αυτό και σας αφήνουμε… χωρίς λόγια:

Διαβάστε επίσης