Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Βάζει όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλί

ΕΠΟ: Βάζει όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλί
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 - 22:34
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι παράγοντες της ΕΠΟ δίνουν την εντύπωση ότι είναι περαστικοί και ότι δεν ασχολούνται από την οπτική που θα έπρεπε, αν προτιμάτε από την οπτική που επιβάλλεται, με τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, ξεκινώντας από τα προβλήματα της ομοσπονδίας. Εκ του αποτελέσματος δείχνουν κατώτεροι των περιστάσεων, βάζοντας όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Έγινε ο σάλος με το οργανόγραμμα του Φιλιππούση, κάποιοι τάχα θα τα έβαζαν με το εκτελεστικό γραμματέα, έγινε ένα προσυμβούλιο, τα είπαν, ξεθύμαναν και αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια «για το καλό της παράταξης». Όμως, η διοίκηση είναι αυτή που εκτίθεται και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αν και εκλεγμένοι βρίσκονται στη σκιά υπαλλήλων τους. Είχε προηγηθεί και το... άδειασμα, μέσω της συνάντησης του Φιλιππούση με τον Φαν'τ Σχιπ, χωρίς να το ξέρει ο Δημητρίου, όμως ο αναπληρωτής πρόεδρος δεν έφερε το θέμα στην ΕΕ.

Είχαμε και το γεγονός ότι η ΕΠΟ εκτέθηκε λόγω των αδειοδοτήσεων, με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ο Μάκης Γκαγκάτσης διατυμπάνισε ότι «εγώ δεν δέχομαι να ευτελίζεται η Ομοσπονδία με τέτοιες πρακτικές. Σας είχα προειδοποιήσει. Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ», όμως στην ΕΠΟ δεν μπήκαν καν στον κόπο να βγάλουν ανακοίνωση, όχι για όσα είπε ο Γκαγκάτσης αλλά και το γεγονός ότι οι Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρης βγήκαν στη... σέντρα με την ακύρωση της απόφασης των αδειοδοτήσεων.

Όπως, αμολάνε αετό, όταν τους κατηγορούν για έλλειψη ισονομίας, λες και... πέρα βρέχει!

Διαβάστε επίσης

Σε θέσεις «μάχης»!

Σε θέσεις «μάχης»!

Μαντί Καμαρά, Ροντρίγκες, Ονιεκουρού και Ρεάμπτσιουκ είναι ετοιμοπόλεμοι...