Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνε ΑΕΚ και ΟΑΚΑ να γονατίσουν!

Κάνε ΑΕΚ και ΟΑΚΑ να γονατίσουν!
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 10:08

Η μεγάλη «μάχη» με την ΑΕΚ έφτασε! Ντέρμπι κορυφής στις 19:30 και ο Ολυμπιακός θέλει να στείλει μήνυμα υπεροχής και τίτλου! Θέλει να δείξει σε όλους ότι κουμάντο και στην εφετινή Σούπερ Λιγκ κάνει εκείνος. Και μόνο. Θέλει να δείξει στους ανταγωνιστές του, ότι απέχουν ακόμη, από το να τον πλησιάσουν και να τον απειλήσουν ουσιαστικά.

Κυρίως, θέλει να δείξει ότι εκείνος είναι που ορίζει και θα συνεχίσει να ορίζει η μοίρα του, στη Σούπερ Λιγκ, μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου! Ο Ολυμπιακός πηγαίνει απόψε στο ΟΑΚΑ για να κάνει ΑΕΚ και οπαδούς να… γονατίσουν, μπροστά στον βασιλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με τον Γκάρι Ροντρίγκες παρών, με Μαντί Καμαρά, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ, Ονιεκουρού ΕΤΟΙΜΟΥΣ για «μάχη», ο Ολυμπιακός. Χωρίς Κούντε και Καρμπόβνικ, αφού δεν ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και δεν πρόλαβαν το ντέρμπι. Αλλά με πάθος που χαρακτηρίζει το κόκκινο στη φανέλα του Ολυμπιακού. Η αποστολή είναι έτοιμη για να κάνει απόψε ένα αποφασιστικό άλμα τίτλου και να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του, βάζοντάς τους όλους στη θέση τους!

Απόψε το ματς είναι φτιαγμένο για εκείνους που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν. Απόψε το ματς είναι φτιαγμένο για μαχητές. Απόψε το ματς είναι φτιαγμένο για στρατηγούς και για στρατιώτες. Απόψε το ματς είναι φτιαγμένο για ηγέτες… Απόψε η νίκη πρέπει να γίνει ερυθρόλευκη και να σηματοδοτήσει τη μεγάλη επίθεση του Ολυμπιακού, με στόχο την κατάκτηση και του 47ου!

ΠΑΜΕ!

Διαβάστε επίσης

Απόψε «πολεμάει» ΟΛΗ την «εξυγίανση»!

Απόψε «πολεμάει» ΟΛΗ την «εξυγίανση»!

Κάθε «μάχη» απέναντι στην ΑΕΚ είναι «μάχη» απέναντι σε ολόκληρο το «σύστημα» της «εξυγίανσης». Και λόγος για να δίνει η ομάδα ακόμη περισσότερα στο γήπεδο!