Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόψε «πολεμάει» ΟΛΗ την «εξυγίανση»!

Απόψε «πολεμάει» ΟΛΗ την «εξυγίανση»!
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 11:17

Απόψε ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνο για τον εαυτό του! Απόψε παίζει για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε «μάχη» απέναντι στην ΑΕΚ είναι «μάχη» απέναντι σε ολόκληρο το «σύστημα» της «εξυγίανσης». Και λόγος για να δίνει η ομάδα ακόμη περισσότερα στο γήπεδο! Απόψε ο Ολυμπιακός δεν «πολεμάει» μόνο για τη δική του νίκη. Αλλά κάθε νίκη, απέναντι σε «εξυγιαντή» είναι μία ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ! Μία μεγάλη νίκη, απέναντι στις δυνάμεις που αφιέρωσαν όλη τους την ύπαρξη, στο να… γυρίσουν ανάποδα το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να καταφέρουν με αυτό τον τρόπο και όχι αγωνιστικά, να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό, από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Και τι κατάφεραν; Παροδικά μόνο, το πέτυχαν. Παροδικά μόνο κατάφεραν να τον πάρουν από την πρώτη θέση και να τον κάνουν, απλώς, να πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Με αυτά τους τα καμώματα, όλες οι «εξυγιαντικές» δυνάμεις, το μόνο που κατάφεραν ήταν να πεισμώσουν και να «ατσαλώσουν» ακόμη περισσότερο, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Να συσπειρώσουν την οικογένεια του Θρύλου, απέναντι στην αδικία, απέναντι στην «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου, η οποία… καταστρέφει τα πάντα, στο διάβα της!

Σύμμαχος, η ΑΕΚ. Σύμμαχος των «εξυγιαντών» και κομμάτι όλου αυτού του «μπλοκ» που στόχο έβαλε το να χτυπήσει τον Ολυμπιακό και να τον ρίξει από την κορυφή, απλώς για να μην τον βλέπει εκεί. Δίχως να έχει η ίδια την ομάδα για να ανέβει πρώτη. Δίχως επενδύσεις σε παίκτες, σε προπονητές, σε ακαδημίες, σε κοινωνικό έργο. Όχι. Απλώς με… «εξυγίανση». Και μόνο. Ο Ολυμπιακός όμως δεν νικήθηκε. Είναι εδώ, πιο δυνατός, πιο ικανός, πιο έτοιμος από ποτέ, να ΠΑΛΕΨΕΙ στα ίσα με την «εξυγίανση». Μάγκικα, πειραιώτικα. Και να τη νικήσει! Να την εξαλείψει, εντέλει και να ελευθερώσει το ποδόσφαιρο από τα δεσμά, με τα οποία η «εξυγίανση» το κρατά.

Απόψε στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός δεν «πολεμάει» μόνο την ΑΕΚ. Απόψε «πολεμάει» ΟΛΗ την «εξυγίανση»!

Απόψε στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός δεν «πολεμάει» μόνο για τον εαυτό του. Αλλά και για ΟΛΟ το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Διαβάστε επίσης