Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε ΦΑΛΤΣΟ υπέρ της ΑΕΚ, βενζίνη στη μηχανή του ΘΡΥΛΟΥ!

Κάθε ΦΑΛΤΣΟ υπέρ της ΑΕΚ, βενζίνη στη μηχανή του ΘΡΥΛΟΥ!
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 12:12

Απέναντι στην ομάδα που έχει δεχθεί ίσως το μεγαλύτερο διαιτητικό «σπρώξιμο» φέτος (αλλά και γενικά επί εποχής… «εξυγίανσης») ο Ολυμπιακός έχει απόψε και ένα έξτρα κίνητρο! Μία έξτρα… απόδειξη, την οποία πρέπει να καταθέσει εμφατικά, στο χορτάρι του ΟΑΚΑ. Όπως το έκανε και πέρσι, άλλωστε.

Θρύλε, απόψε δείξε στην ΑΕΚ γιατί δεν έπρεπε να είναι ούτε στο… -13! Πόσο μάλλον στο -3…

Δείξε στην ΑΕΚ γιατί με ξένους διαιτητές και με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 50-50, δεν μπορεί να σε ακουμπήσει! Δεν μπορεί καν να σε πλησιάσει! Όπως της το έδειξες και πέρσι, σε ΟΑΚΑ (1-5) και Καραϊσκάκη… Όπως το έχεις δείξει ΡΗΤΑ εδώ και χρόνια, που της κάνεις πλάκα, με ξένους διαιτητές (ενίοτε και με Έλληνες, γιατί ενίοτε… ούτε έτσι μπορούν) και όπως έχεις αποδείξει και σε όλους τους «εξυγιαντές», την ανωτερότητά σου, όταν το παιχνίδι παίζεται στα ίσα…

Θρύλε, κάθε ΦΑΛΤΣΟ υπέρ της ΑΕΚ, φέτος ή και τα προηγούμενα χρόνια, πρέπει απόψε να είναι ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ! Να σε τροφοδοτεί με ενέργεια και πείσμα, για να αποδείξεις αυτό που… ΟΛΗ η Ελλάδα ξέρει: Ότι με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 50-50 σε εφαρμογή και όχι αυτό που δήθεν πρεσβεύει η «εξυγίανσή» τους, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!

Απόψε νίκα και τη διαιτησία. Όχι του ντέρμπι. Αυτή ελπίζουμε να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Απόψε νίκα και τη διαιτησία που έχει φέρει την ΑΕΚ στο -3, ΑΔΙΚΩΣ, ενώ έπρεπε να είναι, ήδη, στο… -13!

Διαβάστε επίσης

Μαρτίνς προς ΑΕΚ: «Πελάτισσα μου!»

Μαρτίνς προς ΑΕΚ: «Πελάτισσα μου!»

Τα σερί είναι για να διευρύνονται και όχι για να σπάνε! Ο Πέδρο μπορεί να μη θέλει να ακούει για αυτά, αλλά η αλήθεια είναι πως την ΑΕΚ… την έχει!

Απόψε «πολεμάει» ΟΛΗ την «εξυγίανση»!

Απόψε «πολεμάει» ΟΛΗ την «εξυγίανση»!

Κάθε «μάχη» απέναντι στην ΑΕΚ είναι «μάχη» απέναντι σε ολόκληρο το «σύστημα» της «εξυγίανσης». Και λόγος για να δίνει η ομάδα ακόμη περισσότερα στο γήπεδο!