Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Βρήκα μια οικογένεια στον Ολυμπιακό»

Βαλμπουενά: «Βρήκα μια οικογένεια στον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 17:24

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Provence, με αφορμή το ντέρμπι ανάμεσα σε Λυών και Μαρσέιγ, ο Βαλμπουενά μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος αρχηγός του Θρύλου, δήλωσε πως η ομάδα πάει πολύ καλά, με τίτλους και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά έχει βρει μια οικογένεια στον Ολυμπιακό και τα πάει πολύ καλά με τον πρόεδρο της ομάδας.

«Είμαι δυόμιση χρόνια στον Ολυμπιακό, πάει πολύ καλά. Κερδίζουμε τίτλους, έχουμε κάνει μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρό μου. Βρήκα μια οικογένεια, εκτός από το ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη χώρα. Τώρα όμως γερνάμε λίγο! Είμαι 37 χρονών και δίνω συμβουλές σε νέους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα είμαι και σύμβουλος για το RMC. Το να πάμε στην άλλη πλευρά του αθλήματος δεν είναι πάντα εύκολο γιατί μερικές φορές μισούσαμε αυτούς τους συμβούλους! Το κάνω γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είμαι παθιασμένος και μπορώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο και να συζητήσω για ορισμένα πράγματα στο γαλλικό ή και σε άλλα πρωταθλήματα. Μου αρέσει.»

Διαβάστε επίσης