Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αγκιμπού Καμαρά: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» (video)

Αγκιμπού Καμαρά: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» (video)
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 23:12

Πολύ χαρούμενος που μπορεί να βοηθάει την ομάδα του είναι ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος δήλωσε επίσης πως το γκολ που πέτυχε είναι δουλεμένο στη προπόνηση.

Ο Αγκιμπού δήλωσε επίσης πως προσπαθεί να είναι σημαντικός για την ομάδα του και τέλος αναφέρθηκε και στο ματς με την Φενερμπαχτσέ, λέγοντας πως θέλει πολύ να σκοράρει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ένα ντέρμπι είναι πάρα πολύ σημαντικό, ήρθαμε μόνο για να κερδίσουμε και είχαμε πίεση και αγωνία. Προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες του βοηθού, μου είπε να μένω στην περιοχή, το έκανα και ανταμείφθηκα».

Για το γκολ του: «Είναι μία φάση που δουλεύουμε στην προπόνηση, ο προπονητής μου είπε να μένω στην περιοχή και να περιμένω την μπάλα, αυτή μου ήρθε και έτσι μπήκε το γκολ».

Για το αν περίμενε ότι θα ήταν καθοριστικός παίκτης για τον Ολυμπιακό: «Γι’ αυτό ήρθα, γι’ αυτό δουλεύω και προσπαθώ, επιμένω πολύ και έρχεται η ανταμοιβή για την προσπάθεια, προσπαθώ να είναι σημαντικός για την ομάδα».

Για τη μάχη του τίτλου: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είναι πολύ νωρίς, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ματς της Πέμπτης: «Θα είναι πολύ δύσκολο, κρίνεται η πρόκριση. Μακάρι να σκοράρω, το θέλω πολύ».

Διαβάστε επίσης