Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάγατε δύο λιγότερα, βάλατε ένα παραπάνω ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΣΑΤΕ! (videos)

Φάγατε δύο λιγότερα, βάλατε ένα παραπάνω ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΣΑΤΕ! (videos)
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 10:27

Όταν έχεις πάρει μια ομάδα παραμάζωμα, είναι λογικό να της έχεις δημιουργήσει… κόμπλεξ. Να της έχεις δημιουργήσει… φόβο και… αδυναμία να σταθεί μπροστά σου, όπως πρέπει. Έτσι και ο Ολυμπιακός. Έχει δημιουργήσει κόμπλεξ στην ΑΕΚ και όπου τη βρίσκει, την υποτάσσει… Εδώ και 10 χρόνια τα γλέντια επί της ομάδας του «επενδυτή» ολοένα και αυξάνονται, ολοένα και μεγαλώνουν, αλλά… αυτό που συνέβη χθες είναι… πραγματικά μυστήριο!

Θυμόμαστε όλοι πέρυσι τον Θρύλο να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ, να κάνει… πλάκα στην κούλα και να της βάζει 5 γκολ. Και να φεύγει… κύριος, από εκεί, νικητής και μάγκας. Και λες «δεν γίνεται κάθε φορά να ρίχνει 5άρα, ΟΚ, κάτι θα αλλάξει». Και δεν ρίχνει. Βάζει τρίμπαλο. Βάζει δύο λιγότερα γκολ η ομάδα, σε σχέση με πέρσι. Λες, επίσης, «δεν μπορεί, ίσως η κούλα εμφανιστεί λίγο καλύτερη, σε σχέση με πέρσι». Και αντί για ένα γκολ, όπως πέρσι, στο 5-1, βάζει δύο… Βάζει δηλαδή και ένα γκολ παραπάνω, σε σχέση με πέρσι… Κάπου μπορεί να… στραβώσει το ματς. Και όμως…

Είναι τόσο διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, ειδικά όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, που ακόμη και όταν βάζεις ένα γκολ παραπάνω από πέρσι και τρως και δύο λιγότερα, ΠΑΛΙ ΧΑΝΕΙΣ! Είναι τόσο σαφές, πια, ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί, που πρέπει να είναι… τρομερά επίπονο για τους Αεκτζήδες… Δεν πειράζει, θα μάθουν. Με τον Ολυμπιακό δεν τα βάζεις.

Διαβάστε επίσης