Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Quiz: Ποια είναι τα περισσότερα; (video)

Quiz: Ποια είναι τα περισσότερα; (video)
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - 10:22

Πολιτισμός. Ως συνήθως, όταν ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ και κάνει… πλάκα στην ΑΕΚ, τα ξεσπάσματα δεν λείπουν. Αυτοί τη φορά, παραδόξως, το πράγμα δεν ξέφυγε, όπως έχει ξεφύγει άλλες φορές, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αλλά δεν ήταν και μακριά. Δεν μπορούν οι Αεκτζήδες να το χωνέψουν, ρε παιδί μου, ότι τους κάνει πλάκα με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός, κάθε χρόνο μέσα στο σπίτι τους. Το προσωρινό έστω. Σύντομα και στο μόνιμο… Και έτσι, συχνά-πυκνά… ξεσπάνε.

Όπως ξέσπασαν και το βράδυ της Κυριακής, όταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφυγε στην επίθεση, παίρνοντας το δώρο του Μοχαμαντί και βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Στάνκοβιτς. Έγραψε 1-3 στο ΟΑΚΑ και έφτασε τα 6 γκολ απέναντι στην ΑΕΚ. Την οποία, όπως είπαμε και χθες, τη βλέπει… Λαμία.

Και εδώ σας θέλουμε! Αρχίζουμε τη μέρα μας με quiz. Για να δούμε παρατηρητικότητα. Πόσα μπουκάλια έπεσαν στο κόρνερ, στον πανηγυρισμό του «μπόμπερ», κοντά στο κόρνερ; Περισσότερα από τα γκολ που έχει βάλει ο Ελ Αραμπί στην ΑΕΚ; Ή λιγότερα; Για μετρήστε… πολιτισμό.

Διαβάστε επίσης

Και που έπαιξε; Τρίμπαλο και -6!

Και που έπαιξε; Τρίμπαλο και -6!

Αυγατίζουν τα «ηρωικά» κείμενα για την αυταπάρνηση του Αραούχο, που έφυγε ξανά με το κεφάλι σκυμμένο, απέναντι στον Ολυμπιακό.