Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζουν και μετά το τρίμπαλο, το μπούλινγκ στον Κλάτενμπεργκ!

Συνεχίζουν και μετά το τρίμπαλο, το μπούλινγκ στον Κλάτενμπεργκ!
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - 15:31

Οι παραμυθατζήδες που προτάσσουν τη «γραμμή» της ΑΕΚ βγάζουν έναν-έναν ακατάλληλους όλους τους ξένους που ορίζονται στα παιχνίδια τους. Λογικό. Συνεχίζουν και μετά το τρίμπαλο, το μπούλινγκ στον Κλάτενμπεργκ, στο οποίο είχαν αρχίσει να επιδίδονται εδώ και πολλές, πολλές μέρες. Η διαιτησία του ντέρμπι, βέβαια, όχι απλώς δεν… δικαίωσε το μπούλινγκ που έκαναν (και κάνουν ακόμη) στον αρχιδιαιτητή, αλλά επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, την ανυπαρξία της ομάδας του «επενδυτή» με ξένους ρέφερι, επόπτες, VARίστες. Και τώρα τα έχουν βάλει με τον… VARίστα.

Στο νέο πόνημα κατά των ορισμών του αρχιδιαιτητή, αφού φυσικά αυτοί αφορούν σε ξένους διαιτητές, δηλαδή στην… αχίλλειο πτέρνα της ΑΕΚ, το 50-50, το οποίο μάλιστα χρειάστηκαν και… δύο παραμυθατζήδες, για να το γράψουν, στο στόχαστρο μπαίνει ο VARίστας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Λένε ότι είχε… αποκλειστεί από την Πορτογαλία και ότι όταν… πήρε το αεροπλάνο να έρθει στην Ελλάδα να παίξει, τελούσε… υπό αποκλεισμό. Συνδέουν μάλιστα αυτό, με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τη φάση, για την οποία η ΑΕΚ «κλαίει» για ανύπαρκτο πέναλτι στον Βράνιες. Τον Βράνιες που σκόνταψε το δεξί στο αριστερό του πόδι και έπεσε μέσα στην περιοχή του Βατσλίκ, νομίζοντας μάλλον ότι παίζει με τη Λαμία και ότι το ματς σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές, επόπετες, VARίστες. Πίστευε ενδεχομένως ότι θα το πάρει… αέρα το πεναλτάκι και ας μην ήταν. Δεν θα συνέβαινε και για πρώτη φορά. Φέτος και γενικά επί «εξυγίανσης».

Μιλάμε για κωμωδία. Συνεχίζουν, πατώντας πάνω σε μια ανύπαρκτη φάση, για την οποία κανένας σοβαρός άνθρωπος στην Ευρώπη δεν θα καθόταν να συζητάει και να επιμένει για… πέναλτι, το μπούλινγκ στον Κλάτενμπεργκ. Αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με το πέναλτι, το οποίο και οι ίδιοι ξέρουν ότι δεν είναι. Έχει να κάνει με την επιστροφή, καθιέρωση και εντέλει ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των Ελλήνων διαιτητών, των «εργαλείων» της «εξυγίανσης», σε ΟΛΑ τα ματς και δη στα ντέρμπι. Η ΑΕΚ απλά… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με ξένους διαιτητές. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ όπου την παίζουν 50-50. Και για τον λόγο αυτό η προπαγάνδα της, μέσω των γνωστών παραμυθατζήδων, συνεχίζει να στηρίζει τους Έλληνες ρέφερι και όσα αυτοί… συνεπάγονται!

Διαβάστε επίσης