Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο στόχαστρο κορυφαίων συλλόγων ο παικταράς Αγκιμπού!

Στο στόχαστρο κορυφαίων συλλόγων ο παικταράς Αγκιμπού!
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 - 00:12

Ακόμη μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη έχει βρει το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά στο πρόσωπο του Αγκιμπού Καμαρά. Το «διαμάντι» του Ολυμπιακού, έχει μπει στο μάτι κορυφαίων συλλόγων από Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να έρχεται κυρίως από το πρωτάθλημα της Premier League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», ο Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται στο… μικροσκόπιο των Λίβερπουλ, Νιουκάστλ και Λέστερ. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι τρεις ομάδες της Premier League έχουν ξεκινήσει επαφές, κάνοντας κρούση στον ατζέντη του θεαματικού μεσοεπιθετικού του Θρύλου.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Αγκιμπού Καμαρά στις 20 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αγκιμπού έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας γκολ σε μεγάλα παιχνίδια και μοιράζοντας εντυπωσιακές ασίστ.

Επίσης, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον και από Μονακό, Μπολόνια, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό από την Γουινέα.

Και είμαστε ακόμα στις... αρχές της σεζόν! Όπως και να 'χει, ο παικταράς Αγκιμπού συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο!

Διαβάστε επίσης