Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Επόμενος στόχος, η πρόκριση (video)

Ολυμπιακός: Επόμενος στόχος, η πρόκριση (video)
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 - 11:08

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχει στραφεί στο ματς της Πέμπτης (25/11) κόντρα στη Φενερμπαχτσέ. Ένα ματς – πρόκριση, το οποίο ο Θρύλος, με τον κόσμο στο πλευρό του, πρέπει να το πάρει. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» και να στηρίξει έντονα τις προσπάθειες της ομάδας.

Ο Θρύλος πηγαίνει με ψυχολογία στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ. Προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με 3-2, η οποία του έδωσε… αέρα 6 βαθμών στη κορυφή. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +6 και στο +7 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα και βάζει σιγά – σιγά γερές βάσεις για τον 47ο τίτλο του.

Και αυτό συμβαίνει παράλληλα με την ευρωπαϊκή πορεία του. Ο Θρύλος έχει την ευκαιρία με νίκη κόντρα στην Φενερμπαχτσέ να σφραγίσει την πρόκριση του στη φάση των «32» του Europa League και να διεκδικήσει, με ευνοϊκά αποτελέσματα της Άιντραχτ, την πρωτιά του ομίλου, η οποία δίνει απευθείας εισιτήριο για τους «16».

Το μυαλό όλων τώρα βρίσκεται στην αναμέτρηση με την Φενέρ, κόντρα στην οποία ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει μια ακόμη ευρωπαϊκή, Θρυλική βραδιά.

Διαβάστε επίσης