Ντουντούκα
Θρυλική φιέστα για το 47ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δίπλα στην Εθνική Γυναικών ο Μασούρας (video)

Δίπλα στην Εθνική Γυναικών ο Μασούρας (video)
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 - 16:06

Στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Γυναικών βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός και μέλος του ΔΣ του ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) βρέθηκε στην προπόνηση μαζί με τον Γιάννη Μπράχο, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, και ενημέρωσε τα κορίτσια για τις παροχές που θα επωφεληθούν ως μέλη του Συνδέσμου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΣΑΠΠ: «Μετά την ιστορική απόφαση που πήρε τον Μάιο η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠΠ και την επίσημη επικύρωση του νέου καταστατικού, ισότιμα μέλη του Συνδέσμου μας δύναται πλέον να είναι και οι γυναίκες ποδοσφαιρίστριες.

Στα πλαίσια αυτής την ιστορικής αλλαγής, αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ που αποτελούνταν από τον Γιώργο Μασούρα, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, και τον Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Γιάννη Μπράχο επισκέφθηκε την Εθνική Ομάδα Γυναικών που προετοιμάζεται για τις επερχόμενες αναμετρήσεις της σε Ουαλία και Σλοβενία.

Τα κορίτσια ενημερώθηκαν για τις παροχές που θα επωφεληθούν όντας πλέον μέλη του ΠΣΑΠΠ και αναλύθηκαν διάφορα άλλα ζητήματα που τις απασχολούν.

Παράλληλα τις ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα παιχνίδια τους που ακολουθούν, στις 26 και 30 του μηνός».

Διαβάστε επίσης