Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μασούρας απάντησε στον Οζίλ: «Εμείς θα κερδίσουμε»

Ο Μασούρας απάντησε στον Οζίλ: «Εμείς θα κερδίσουμε»
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 - 16:45

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε είναι ο Γιώργος Μασούρας, όπως τόνισε σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Μεσούτ Οζίλ.

Παράλληλα, επεσήμανε πως ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει στο Europa League. Τι είπε για το δικό του ρεκόρ!

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Μασούρα:
-Θεωρείς πως η συγκεκριμένη σεζόν είναι η πιο μεστή της καριέρας σου με τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα με Ολυμπιακό και Εθνική, επίσης θα είναι θεωρείς διαφορετικό το παιχνίδι από την Τουρκία;
«Δεν έχει τελειώσει η σεζόν, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για το πρώτο ερώτημα. Για το δεύτερο ερώτημα, καταλαβαίνετε πως οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Θα προσαρμοστεί και ο αντίπαλος διαφορετικά σε εμάς, μας γνωρίζει καλύτερα και πιστεύω θα έχει διαφορετικές δυσκολίες απ' ότι υπήρχαν στο πρώτο ματς που είχαμε».

-Σκοράρεις πλέον συχνά, ένας επιθετικός απολαμβάνει το γκολ του, αλλά απολαμβάνεις το ίδιο και μία ασίστ; Γιατί δημιουργείς αρκετές φορές.
«Το γκολ έχει διαφορετική αίγλη, αλλά το να βοηθάς την ομάδα σου σκοράροντας ή με ασίστ, με κάνει χαρούμενο. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια διαφορά σε αυτό, ιδιαίτερα όταν κερδίζει η ομάδα».

-Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς με την Άιντραχτ και επίσης, έχτε σκοράρει το γεγονός ότι ενώ σκοράρετε δέχεστε και γκολ κάτι το οποίο σας δυσκολεύει περισσότερο.
«Δε σκεφτόμαστε κάτι άλλο όταν παίζουμε στην έδρα μας, παρά μόνο τη νίκη. Σίγουρα είναι κάποια θέματα τα οποία αναλύουμε μετά τους αγώνες μας και θέλουμε να τα διορθώνουμε για να είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα. Σκοράρουμε αρκετά συχνά στο πρώτο ημίχρονο και θα πρέπει αυτό το αβαντάζ που παίρνουμε να το κρατάμε στους αγώνες μας».

-Δε συνηθίζεις τις μεγάλες δηλώσεις, αλλά είναι κάτι το οποίο θέλεις να απαντήσεις στις δηλώσεις του Οζίλ και γενικότερα το κλίμα που έχει δημιουργήσει η Φενέρμπαχτσε;
«Εγώ ως ποδοσφαιριστής μπορώ να πω ότι υπάρχει εγωισμός και προφανώς και ο συγκεκριμένος ο οποίος έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο, αλλά και οι συμπαίκτες του θα θέλουν να πάρουν μία ρεβάνς για την ήττα που δέχτηκαν στο γήπεδό τους. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάτι άλλο, όταν παίζουμε στο γήπεδό μας με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο θέλουμε τη νίκη και πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε».

-Έχεις ένα «τρελό» ρεκόρ, όποτε σκοράρεις ο Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη. Πιστεύεις ότι αν σκοράρεις και πάλι θα συμβεί αυτό ή αν έχετε συζητήσει κάτι τέτοιο μεταξύ σας;
«Δε νομίζω ότι έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο, χαίρομαι όταν σκοράρω και ελπίζω να συμβεί και αύριο έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το στόχο της, δε σημαίνει πως αν σκοράρω θα νικήσουμε. Βέβαια αν συμβεί καλοδεχούμενη η νίκη».

-Έχετε μπει ποτέ στη διαδικασία να συζητήσετε τι είναι καλύτερο δεύτερη ή τρίτη θέση;
«Δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία και προσωπικά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Εμείς θέλουμε πάντα είμαστε στις πρώτες θέσεις και θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτήν τη διοργάνωση. Είναι ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αν συμβεί κάτι το διαφορετικό θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Τώρα θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να διακριθούμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης