Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Mirror αποθεώνει Αγκιμπού! (photo)

Η Mirror αποθεώνει Αγκιμπού! (photo)
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 12:53

Έχει κλέψει την παράσταση ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο νεαρός άσος του Θρύλου έχει αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα και από το εξωτερικό, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τις οποίες πραγματοποιεί, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και σε αυτό το πλαίσιο, με τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό του Θρύλου ασχολείται και η Mirror, από την Αγγλία. Το βρετανικό Μέσο σκανάρει τον νεαρό άσο του Θρύλου και τον βάζει στο προσκήνιο… μεταγραφικά.

Το θέμα δεν είναι τωρινό, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό οι φήμες από το εξωτερικό και δη από την Αγγλία, για βλέμματα από την Πρέμιερ Λιγκ, στραμμένα προς τον Πειραιά, για τον Αγκιμπού. Αλλά δεν είναι ώρα τώρα, ο νεαρός να ασχολείται με αυτά. Είναι μικρό το διάστημα, κατά το οποίο παίζει στο κορυφαίο επίπεδο. Και διακρίνεται, σε αυτό. Και η ουσία είναι πως ο Αγκιμπού έχει ακόμη δρόμο να διανύσει για να αρχίσει να «ψάχνεται» για μια μεταγραφή στην Αγγλία.

Όπως και να ΄χει, ο νεαρός ξεχωρίζει και δείχνει ότι έχει προοπτική. Και σε αυτή στέκονται ήδη, στο Νησί. «Ο Αγκιμπού είναι η αποκάλυψη του Ολυμπιακού και δείχνει έτοιμος να γίνει ο επόμενος Αφρικανός που θα πάει στην Premier League, καθώς πολλές ομάδες συνδέονται μαζί του. Ανάμεσά τους η Λίβερπουλ, η Λέστερ και η Νιούκαστλ, που φέρονται να... μάχονται για την υπογραφή του πολυσύνθετου άσου», αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror.

Διαβάστε επίσης