Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ: Δεν είναι θέμα… λίγων

Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ: Δεν είναι θέμα… λίγων
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 13:21

Μία γραμμή της 11άδας του Ολυμπιακού δεν μπορεί να πάρει μόνη της, το αποψινό ματς. Χρειάζεται ΟΛΙΚΗ αρμονία. Ένα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, στο αποψινό Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ: Δεν είναι θέμα των λίγων! Δεν είναι θέμα λίγων παικτών.

Δεν αρκεί, λόγου χάρη, να αποδώσει καλά η άμυνα. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι μία γραμμή της 11άδας μόνη της, θα μπορέσει να κάνει απόψε τη διαφορά. Η άμυνα και το κέντρο πρέπει να συνδυαστούν αρμονικά, ανασταλτικά. Να δημιουργήσουν παιχνίδι από πίσω. Η επίθεση με το κέντρο οφείλουν απόψε να βρεθούν στο απόγειο των «αυτοματισμών» που μπορούν να βγάλουν, για να δημιουργήσουν απειλές για την εστία των Τούρκων.

Ο Ολυμπιακός οφείλει απόψε να ελαχιστοποιήσει τα λάθη, σε όλες τις γραμμές του. Και να μεγιστοποιήσει τα προσόντα του, τα οποία πρέπει να βγάλει επάνω στο χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη. Απόψε δεν αρκούν… λίγοι παίκτες της 11άδας, να βρεθούν σε τοπ φόρμα και να προσφέρουν τα μέγιστα, στην ομάδα. Απόψε πρέπει ΟΛΗ η ενδεκάδα να λειτουργήσει ως ένα, αρμονικά και το ένα κομμάτι του παζλ, να συμπληρώνει το άλλο. Να συμπληρώνει ο ένας ποδοσφαιριστής την προσπάθεια του άλλου και την ενισχύει.

Απόψε δεν αρκούν… λίγοι παίκτες. Χρειάζεται ΟΛΟΙ να είναι στο 100% και να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, για να είναι ο Ολυμπιακός όπως πρέπει, απέναντι στη Φενέρ. Και να πάρει απόψε την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Και το βράδυ, το βραδάκι… (video)

Και το βράδυ, το βραδάκι… (video)

Έτοιμος για μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση είναι ο Θρύλος. Απόψε το βράδυ το μεγάλο ματς κόντρα στην Φενερμπαχτσέ που θα κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον (22:00)!