Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ: Ο Ονιεκουρού έχει τη δική του παράδοση (photos/video)

Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ: Ο Ονιεκουρού έχει τη δική του παράδοση (photos/video)
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 14:01

Τη δική του παράδοση έχει φτιάξει ο Χένρι Ονιεκουρού, απέναντι στην αποψινή αντίπαλο του Θρύλου, στο Europa League. Ο Νιγηριανός εξτρέμ του Θρύλου είχε αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ και πριν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και την έχει «πληγώσει». Και ο Χένρι μπορεί απόψε να αποτελέσει το έξτρα «όπλο» του Ολυμπιακού, απέναντι στη Φενέρ. Η οποία θυμίζουμε έχει τον Βίτορ Περέιρα (πρώην τεχνική του Ολυμπιακού) στον πάγκο αλλά και τον γνώστη του Ολυμπιακού και του Καραϊσκάκη, Δημήτρη Πέλκα. Αλλά και ο Θρύλος έχει το δικό του ατού, με έναν παίκτη στην 11άδα του, ο οποίος έχει «χτυπήσει» παραπάνω από μια φορές τους Τούρκους!

Τα παρακάτω στοιχεία αφορούν το τι είχε κάνει ο Χένρι απέναντι στη Φενέρ, πριν βάλει τη φανέλα του Θρύλου. Ο Νιγηριανός. σύμφωνα με τα ατομικά στοιχεία του, όπως αυτά παρουσιάζονται, μέσα από το Transferfmarkt, έχει παίξει σε 4 ματς, απέναντι στη Φενέρ. Μετράει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, ενώ έχει καταφέρει να σκοράρει σε δύο από τα 4 αυτά ματς. Στο ένα το γκολ του δεν στάθηκε αρκετό, ενώ στο άλλο, έφερε τη νίκη, με 3-1, εκτός έδρας! Μάλιστα, ο Ονιεκουρού μετράει και μία ασίστ!

Διαβάστε επίσης

Και το βράδυ, το βραδάκι… (video)

Και το βράδυ, το βραδάκι… (video)

Έτοιμος για μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση είναι ο Θρύλος. Απόψε το βράδυ το μεγάλο ματς κόντρα στην Φενερμπαχτσέ που θα κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον (22:00)!