Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ξένοι διαιτητές και «γροθιά» στην προπαγάνδα; Έρχεται μπούλινγκ!

Και ξένοι διαιτητές και «γροθιά» στην προπαγάνδα; Έρχεται μπούλινγκ!
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 14:37

Και ορίζει ξένους διαιτητές στα ματς της ΑΕΚ, αλλά και βγαίνει μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και λέει την αλήθεια; Ότι δεν ήταν, δηλαδή, πέναλτι η φάση Μασούρα-Βράνιες, για την οποία η ΑΕΚ… κλαίει εδώ και 4-5 μέρες; Δύσκολα τα πράγματα για τον Κλάτενμπεργκ. Μην πάει ο νους σας στο κακό. Απλά ο αρχιδιαιτητής, ο οποίος ορίζει ξένους διαιτητές εκεί που δεν τους θέλουν και έχει αναγκάσει, με αυτό τον τρόπο, συγκεκριμένα μέτωπα να τον… κρίνουν διαρκώς και να τον απαξιώνουν, αναμένεται να δει το αμέσως προσεχές διάστημα την κριτική εις βάρος του να… εκτοξεύεται και να πηγαίνει σε… άλλο επίπεδο!

Σήμερα, ας πούμε, τι έχουμε; Τι παρατηρούμε; Μαζική απαξίωση Κλάτενμπεργκ, από «κιτρινόμαυρη» προπαγάνδα και «εξυγίανση», επειδή τα είπε… όπως είναι. Προβλέπεται… νέο κύμα μπούλινγκ, από τα γνωστά «κέντρα», τα οποία εδώ και καιρό έχουν χαλαστεί άπειρα με το ότι ο αρχιδιαιτητής ορίζει διαρκώς… ξένους διαιτητές, ολοένα και περισσότερους.

Αυτοί που θέλουν Σκουλάδες και Διαμαντόπουλους και Παπαδόπουλος και Σιδηρόπουλους και Γρατσάνηδες και και και… έχουν ενοχληθεί ήδη άπειρα με αυτό και πλέον βάλλουν ακατάπαυστα εις βάρος του αρχιδιαιτητή. Πόσο μάλλον τώρα, που βγήκε και τους είπε και την αλήθεια, για τη φάση κατά την οποία ο Βράνιες σκόνταψε το ένα πόδι πάνω στο άλλο και ζήταγε… πέναλτι. Προβλέπεται το αμέσως επόμενο διάστημα, το μπούλινγκ να πιάνει… άλλο επίπεδο! Τα δημοσιεύματα και η απαξίωση προβλέπεται να… ρίχνουν το ίντερνετ.

Διαβάστε επίσης

Και το βράδυ, το βραδάκι… (video)

Και το βράδυ, το βραδάκι… (video)

Έτοιμος για μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση είναι ο Θρύλος. Απόψε το βράδυ το μεγάλο ματς κόντρα στην Φενερμπαχτσέ που θα κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον (22:00)!