Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καραντώνης δεν θα βγάλει κόκκινη κατά της ΑΕΚ και θα πει «κάντε τον αλλαγή»;

Ο Καραντώνης δεν θα βγάλει κόκκινη κατά της ΑΕΚ και θα πει «κάντε τον αλλαγή»;
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 16:10

Πρόκληση χωρίς προηγούμενο. Ο Καραντώνης ορίστηκε να σφυρίξει στο ματς του Σαββάτου (27/11), ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Super League. Είναι ο διαιτητής, ο οποίος ήταν τέταρτος στο ΑΕΚ-Αρης 2-1, και σύμφωνα με τον Ρότα ζήτησε να τον αντικαταστήσουν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη, επειδή θα... έτρωγε κόκκινη. Δηλαδή, στους «Ζωσιμάδες», αν παρουσιαστεί περίπτωση, δεν θα βγάλει κόκκινη αλλά θα πει «κάντε τον αλλαγή»;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Λάζαρος Ρότα έπρεπε να αποβληθεί στο 17' του αγώνα ΑΕΚ-Αρης 2-1, με δεύτερη κίτρινη, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπαντού. Σα να μην έφτανε που ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης εξέθεσε τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) καθώς όχι μόνο έγινε αλλαγή στο 26' αλλά παραδέχθηκε πως το έκανε επειδή φοβήθηκε μην μείνει η ΑΕΚ με δέκα παίκτες. Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Ρότα εξέθεσε τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα του ΟΑΚΑ, τον Καραντώνη καθώς είπε ότι «νομίζω πως του είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα, θα «φάω» κόκκινη»!

Αναλυτικά η δήλωση του Ρότα: «Μετά το σκληρό μαρκάρισμα νομίζω πως του είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα, θα «φάω» κόκκινη. Μου είπε ο προπονητής πως δεν είχε επιλογή, τον είχε ενημερώσει ο 4ος ότι θα δεχτώ κόκκινη στο επόμενο δυνατό μαρκάρισμα. Προστάτεψε την ομάδα, λογικό ήταν να με βγάλει. Μου είπε ο προπονητής «δεν είχα επιλογή», του είπαν αυτό που σας είπα».

Διαβάστε επίσης