Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Ζήσαμε ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά»

Μαρτίνς: «Ζήσαμε ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά»
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 01:12

Στην καλύτερη εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα πίστεψε στον εαυτό της και έζησε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικώς δήλωσε επίσης πως ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικό σύνολο και πως βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ τόνισε πως θέλει η ομάδα να τα πάει καλύτερα από πέρυσι στην Ευρώπη.

«Σαφώς και επηρέασαν και οι αλλαγές που έκανα, αλλά παίζαμε απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα και ήμασταν αγχωμένοι. Είχε και ο κόσμος αγωνία και αυτό το μετέφερε ο ένας στον άλλον. Στο δεύτερο είχαμε πιο καθαρή σκέψη, ξέραμε ποιος είναι ο στόχος μας. Πιέσαμε πολύ στα 50 μέτρα, από τα οποία δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου ο αντίπαλος. Πιστέψαμε στον εαυτό μας και ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Με την Άιντραχτ μπορεί να χάσαμε, αλλά δεν το αξίζαμε. Ήμασταν ανώτεροι και δεν περίμενε κανείς την ήττα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε καταπληκτικό σύνολο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ανωτερότητα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Δεν μπορείς όμως να προβλέψεις στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ελπίδες ακόμα και για την 1η θέση στο γκρουπ. Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης