Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ένα όνειρο τρελό…

Με ένα όνειρο τρελό…
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 11:50

Πόσο Θρυλικό βράδυ και το χθεσινό… Τεράστια νίκη-πρόκριση, στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον πύρινο λαό του Θρύλου, στο πλευρό του. Μια ακόμη πρόκριση της ομάδας στην Ευρώπη. Μια ακόμη πρόκριση επί Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Θρύλος χθες πέτυχε την 10η του πρόκριση σε επόμενη φάση διοργάνωσης, μέσα στα τελευταία 11 χρόνια. Κατόρθωμα που δεν… χωράει στα στενά όρια της ελληνικές πραγματικότητας. Ο Ολυμπιακός «παλεύει» μόνος του να κρατήσει την Ελλάδα ψηλά. Είναι ο μόνος πρεσβευτής της χώρας στην Ευρώπη, που φέρνει επιτυχίες.

Χθες η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε για ακόμη μια φορά ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο βρίσκει τα πατήματά της και αποδίδει καλύτερα. Χθες έπαιξε μονότερμα τους Τούρκους για 45’ και ο Θρύλος ήταν πανάξιος νικητής.

Εξασφάλισε την παρουσία τους στους «32» και πάει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική για να κυνηγήσει την πρωτιά και την πρόκριση απευθείας στη φάση των «16». Ποιος να συγκριθεί μαζί σου, Θρύλε μου;

Και σε κάτι τέτοια βράδια όπως τα χθεσινά… Με το «Γ. Καραϊσκάκης» να έχει πάρει… «φωτιά» και τον Θρύλο να παίζει μονότερμα τους αντιπάλους του, ταιριάζει απόλυτα το σύνθημα… «Για αυτό, θα ζω με ένα όνειρο τρελό…».

Διαβάστε επίσης