Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πήρες χαμπάρι τι έχει κάνει ο Όλεγκ; 4,5 πόντους έχει δώσει! (videos)

Πήρες χαμπάρι τι έχει κάνει ο Όλεγκ; 4,5 πόντους έχει δώσει! (videos)
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 13:03

Από τους 9 που έχει πάρει ο Θρύλος στον όμιλο του Europa League, οι ΜΙΣΟΙ είναι του Ολεγκ μόνο! ΟΚ, το λέμε στην υπερβολή του. Αλλά πήρες χαμπάρι τι έχει κάνει ο Όλεγκ; 4,5 πόντους έχει δώσει! Δεν το λες και λίγο.

Πως βγαίνουν 4,5 πόντοι και γιατί 4,5 και όχι 4 ή 5 ή 6; Γιατί… δεν γίνεται να αδικήσουμε και τον Τικίνιο πχ…

Αναλύουμε:

Ολυμπιακός-Αντβέρπ 2-1

Ο Όλεγκ έχει κάνει άλλο ένα εξαιρετικό ματς, έχει οργώσει την αριστερή πτέρυγα και δίνει πολλά στην ομάδα, σε όλο το ματς. Κάτι του έχει λείψει. Μία καλή τελική πάσα, μία καλή τελική σέντρα, να γίνει γκολ! Το… ρεφάρει, όμως, με τον καλύτερο τρόπο! Με το νικητήριο γκολ! Έρχεται στο φινάλε του ματς, παίρνει την πάσα από τον Βρουσάι και τελειώνει με σουτ, πέφτοντας, τη φάση και γράφει το 2-1! Δίνει τη νίκη στον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League και… ΤΡΙΠΟΝΤΟ!

Ολυμπιακός-Φενέρ 1-0

Άλλο ένα γεμάτο ματς, από τον Όλεγκ. Τρέξιμο, μαρκάρισμα, πάνω-κάτω… Κάτι του… έλειπε πάλι. Είχε κάνει 2-3 ωραίες σέντρες, ξυραφιές, άλλες όχι τόσο καλές, πάνω στον Οζέρ απευθείας… Πάλι κάτι του έλειπε! Μία καλή τελική πάσα, μια σέντρα, ένα παράλληλο γύρισμα… Το έκανε και αυτό! Στο 90’ έστρωσε την μπάλα… «πάρε, βάλε», στον Τικίνιο, γυρίζοντας από αριστερά, παράλληλα, για το ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ! Ενάμιση πόντο του δίνουμε, από το ΤΡΙΠΟΝΤΟ που υπέγραψε ο Τικίνιο, γιατί το μισό γκολ το έφτιαξε, αλλά το άλλο μισό το έβαλε ο Βραζιλιάνος μπόμπερ! Δεν θα τον αδικήσουμε κιόλας τον Σοάρες, αλλά δεν θα αδικήσουμε και τον Όλεγκ που έβγαλε την ΑΣΙΣΤ!!

Η ουσία είναι μία. Ο Όλεγκ είναι, μέχρι στιγμής, ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ για αυτά που έχει πετύχει ο Θρύλος, στην Ευρώπη… Μπράβο ρε μάγκα…

Διαβάστε επίσης