Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγινε σαφές γιατί δεν χώραγε ο Χασάν, έτσι;

Έγινε σαφές γιατί δεν χώραγε ο Χασάν, έτσι;
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 15:11

Ένας παίκτης, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομά του με κρίσιμα γκολ του Θρύλου… Αυτός είναι ο Αχμέντ Χασάν. Και όμως. Αυτός ο παίκτης, με τα τόσα κρίσιμα, όσο και σημαντικά γκολ, δεν χωρούσε σε αυτό τον Ολυμπιακό. Και αποδεικνύεται, πλέον, γιατί. Ο Χασάν, με την έλευση του Τικίνιο, μετατοπίστηκε τρίτος στην ιεραρχία. Και λογικό, αφού ο Τικίνιο δεν ήρθε απλώς για να… συμπληρώσει την τριάδα των φορ. Κάθε άλλο. Ήρθε για να είναι μεταξύ βασικού και πρώτης αλλαγής στην επίθεση. Να παίζει στα ίσα τον Ελ Αραμπί και να του βάζει… ανταγωνισμό.

Και το πέτυχε. Ο Θρύλος έχει έναν ποδοσφαιριστή στις τάξεις του, ικανό να μπαίνει στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή και να βρίσκει δίχτυα. Σε αντίθεση με τον Χασάν, όμως, ο οποίος όταν έπαιζε βασικός δεν έβρισκε τόσο εύκολα δίχτυα, ο Τικίνιο είτε αρχίσει στο ματς, είτε έρθει από τον πάγκο, δείχνει να… εγγυάται το γκολ. Το έβαλε και χθες. Το έβαλε και στην Τουρκία. Αλλαγή εδώ, βασικός εκεί. Έβαλε και στο πρωτάθλημα. Βασικός ή αλλαγή… και ο Θρύλος συνεχίζει να παίρνει βαθμούς, από εκείνον.

ΟΚ, ο Χασάν δεν έκανε θέμα, για το γεγονός ότι δεν έπαιζε. Αλλά σίγουρα δεν θα ήταν και χαρούμενος, να γίνει ξαφνικά από πρώτη αλλαγή του φορ, δεύτερη. Να μην παίζει ούτε όσο έπαιζε πριν έρθει ο Τικίνιο. Και για αυτό ο Ολυμπιακός έκανε την επιλογή του. Πόνταρε στον Τικίνιο. Όπως φαίνεται μέχρι στιγμή, δικαιώνεται.

Διαβάστε επίσης