Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ομάδα γίνεται ολοένα και καλύτερη!

Η ομάδα γίνεται ολοένα και καλύτερη!
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 - 14:23

Όσο ο καιρός περνάει, είναι λογικό να αυξάνεται και η «χημεία», μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού. Όσο περνάει ο καιρός, είναι λογικό η ομάδα να «δένει» και να γίνεται ολοένα και πιο «σφιχτή» και «ένα». Να γνωρίζουν καλύτερα ο ένας ποδοσφαιριστής τον άλλο και να βγάζουν στο γήπεδο ολοένα και πιο ωραίες συνεργασίες. Ολοένα και περισσότερους αυτοματισμούς. Από αυτούς που κάνουν τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει και να αφήνει πίσω του τον ανταγωνισμό.

Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα γίνεται ολοένα και καλύτερη! Και όχι απλώς στο ότι παρουσιάζει «δέσιμο» και «χημεία», αλλά και στο ότι γίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΥΝΙΚΗ και παίρνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!

Ο Ολυμπιακός, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ολοένα και περισσότερο, ομάδα των αποτελεσμάτων. Εκεί όπου δεν μπορεί να αναπτύξει απόλυτα την ποιότητά του, εκεί όπου το ματς μπορεί να μην του πάει ακριβώς όπως θέλει, εκεί όπου δεν έχει… τεσσάρες και πεντάρες, έχει ΝΙΚΗ. Έχει ΑΠΟΤΛΕΣΜΑ. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ο Ρόνι Λόπες ανεβαίνει. Ο Γκάρι μπήκε και δίνει πολλά πράγματα. Ο Ονιεκουρού σιγά-σιγά μπαίνει στον ρυθμό της ομάδας και ανταπεξέρχεται τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο και στη δημιουργία. ΟΚ, δεδομένο είναι ότι ο Μαρτίνς περιμένει και περισσότερα πράγματα, από ποδοσφαιριστές του. Και θα τα πάρει. Η ομάδα δουλεύει καθημερινά πολύ δυνατά, στο Ρέντη. Δουλεύει καλά, το κλίμα είναι καλό, οικογενειακό και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο!

Ο Ολυμπιακός μόνο προς τα επάνω μπορεί να πάει. Παίρνοντας νέα ώθηση, μετά τη νίκη επί της Φενέρ και τη δυνατότητα που αυτή του δίνει, να διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη θέση του ομίλου του, ο Ολυμπιακός αποκτά περισσότερο αυτοπεποίθηση και βλέπει ότι «έχει» κάθε αντίπαλο. Είτε στην έδρα του, είτε εκτός. Το ζητούμενο είναι, δεδομένα, η διάρκεια. Σε αυτή ποντάρει ο Μαρτίνς, για να δει την ομάδα όπως θέλει. Όπως τη δουλεύει και τη σχεδιάζει, κάθε μέρα στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης