Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο γλέντι Καραπαπά στην ΑΕΚ: «6 στα 41 με ξένους διαιτητές! Θέλουν άλλα κόλπα…» (photo)

Νέο γλέντι Καραπαπά στην ΑΕΚ: «6 στα 41 με ξένους διαιτητές! Θέλουν άλλα κόλπα…» (photo)
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 - 16:35

Το μπούλινγκ της ΑΕΚ προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και εις βάρος της έλευσης ξένων διαιτητών, μέσω των Μέσων που τη στηρίζουν και προωθούν τη γραμμή που τους περνά, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό! Αποκορύφωμα σήμερα το πρωτοσέλιδο του νέου εντύπου γύρω από την επικαιρότητα της ΑΕΚ, το οποίο παρουσιάζει τον Κλάτενμπεργκ ως… κλόουν! Και έρχεται τώρα ο Κώστας Καραπαπάς και γλεντάει ξανά την ΑΕΚ και την προπαγάνδα της. Δεν μπορεί με ξένους διαιτητές, σας το έχουμε πει 100 φορές! Και όπως τονίζει ο ίδιος ο Καραπαπάς, θέλει να… αλλάξουν τα πράγματα!

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναρωτιέται αν «η ΕΠΟ του Ιάκωβου και του Δημητρίου» έβγαλαν ακόμη ανακοίνωση για τον Κλάτενμπεργκ που παρουσιάζουν «κλόουν» σε Μέσο της ΑΕΚ.

«Η ανακοίνωση της ΕΠΟ του Ιάκωβου και του Δημητρίου βγήκε για αυτό ή ακόμη τη γράφουν;», αναρωτιέται αρχικά ο Καραπαπάς για να συνεχίσει: «Γιατί σε άλλες περιπτώσεις ανακοινώνουν άμεσα τα… παιδιά της ‘εξυγίανσης’». Και καταλήγει: «6-41 με ξένους διαιτητές. Θέλουν άλλα κόλπα τα παιδιά»!

Σαφής η τοποθέτηση του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης