Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι τρεις έως τέσσερις πιθανοί «νέοι»

Οι τρεις έως τέσσερις πιθανοί «νέοι»
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 12:55

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο ματς. Όποιος νομίζει ότι η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας αρκεί μόνο για να έρθει η νίκη σήμερα, γελιέται. Ο Θρύλος οφείλει να είναι και σε αυτό το ματς πανέτοιμος και να μπει «με το μαχαίρι στα δόντια», για να παλέψει για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα τον κρατήσουν μακριά από τους διώκτες του, στο πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του και φυσικά προτίθεται να κάνει ροτέισον με λογική και χωρίς να διαταραχθεί η χημεία της ομάδας, ενόψει Βόλου.

Τρεις ποδοσφαιριστές, συγκεκριμένα, ετοιμάζονται να πάρουν ξανά φανέλα βασικού. Ο λόγος για τους Ρόνι Λόπες, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Τικίνιο Σοάρες. Οι τρεις παίκτες είναι για να μπαίνουν στο αρχικό σχήμα, με βάση και τα όσα έδειξαν στον αγώνα κόντρα στη Φενέρ. Πιθανός να αρχίσει βασικός είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση, προ ημερών.

Όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνς θα κάνει σημαντικές αλλαγές στην 11άδα, αλλά όχι πολλές. Εκεί όπου η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα και ενίσχυση. Είναι συνηθισμένος ο Μαρτίνς να μην αλλάζει… όλη την 11άδα του, αλλά να κάνει μικρές και υπολογισμένες αλλαγές, για να κρατά τη χημεία μεταξύ των παικτών.

Διαβάστε επίσης

Τόνια: «Το κόκκινο που ρέει στις φλέβες μου»

Τόνια: «Το κόκκινο που ρέει στις φλέβες μου»

Η Τόνια Χαβούζογλου ανοίγει την καρδιά της και μιλά στο επίσημο match programme του αγώνα με τον Βόλο για τη Μυρτώ, την παρουσία της στο Καραϊσκάκη αλλά και τον αγαπημένο της παίχτη όλων των εποχών.