Ντουντούκα
Στο 9-0 το σερί του Θρύλου επί του Παναθηναϊκού!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνεργείο από τη Σενεγάλη στο Καραϊσκάκη για τον Σισέ!

Συνεργείο από τη Σενεγάλη στο Καραϊσκάκη για τον Σισέ!
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 14:55

Ο Παπ Σισέ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές-κλειδιά του Ολυμπιακού και φέτος. Ο Σενεγαλέζος έχει κερδίσει θέση βασικού, ως παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κυρίως, στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Και με τις εμφανίσεις του τραβάει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον. Ο Σισέ ξέρει καλά πως θα είναι παρών στο Κόπα Άφρικα που έρχεται, αφού με το παιχνίδι του στον Θρύλο, έχει κερδίσει τη δυνατότητα να είναι παρών, στην Εθνική ομάδα της χώρας του, για τη μεγάλη διοργάνωση που έρχεται. Και για αυτή κάνει ρεπορτάζ το τηλεοπτικό δίκτυο, από την πατρίδα του Σισέ, το οποίο βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει από κοντά τον Σισέ (αλλά και τον Μπα προφανώς, είναι επίσης βασικός) στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Σε σχέση με τον συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Ουσεϊνού Μπα, ο Σισέ έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι παρών στο Κόπα Άφρικα και για αυτόν κυρίως έδωσε το παρών στο Καραϊσκάκη, το τηλεοπτικό δίκτυο από την Αφρική.

Ο Μαρτίνς ξέρει πως το αμέσως προσεχές διάστημα θα έχει έναν… δυνατό γρίφο να λύσει, καθώς θα κληθεί να αντικαταστήσει αρκετούς Αφρικανούς παίκτες, οι οποίοι θα δώσουν το παρών με τις Εθνικές τους, στο Κόπα Άφρικα…

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Βόλος 2-1 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Βόλος 2-1 (Τελικό)

Πάμε ζωντανά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την περιγραφή του αγώνα ανάμεσα στον Θρύλο και την ομάδα της Μαγνησίας!